Tenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni eTenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni e
  Gemi Elettronica Tensionues për gardh elektrik me kriketë për fill përçues deri 6 mm² dhe për shirita gardh elektrik gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara I lehtë për t'u përdorur për të vendosur tërheqjen e duhur në telin përçues ose në shirit. Mund të instalohet në çdo pjesë të gardhit, në sajë të rondelës së thjeshtë, filli...
  181 LekëÇmimi
  Tenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni eTenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni e
   Gemi Elettronica Tensionues për gardh elektrik me kriketë për fill përçues deri 6 mm² dhe për shirita gardh elektrik gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara I lehtë për t'u përdorur për të vendosur tërheqjen e duhur në telin përçues ose në shirit. Mund të instalohet në çdo pjesë të gardhit, në sajë të rondelës së thjeshtë, filli...
   181 LekëÇmimi
   Molla per tensione del filo conduttore per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate - Molla per tensione del filo conduttore per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate
    Sustë për tensionin horizontal të fillit perçues për gardh elektrik gardhe elektrike rrethime elektrike rrethime të elektrifikuara Gemi Sustë tërheqje në çelik inoks , e përshtatshme për forca të mëdha tërheqëse. Detajet : cilësi shumë e fortë, shumë e qëndrueshme. Përmasat e sustës së tensionit : gjatësia 7,5 cm - trashësia...
    127 LekëÇmimi
    Molla per tensione del filo conduttore per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate - Molla per tensione del filo conduttore per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate
     Sustë për tensionin horizontal të fillit perçues për gardh elektrik gardhe elektrike rrethime elektrike rrethime të elektrifikuara Gemi Sustë tërheqje në çelik inoks , e përshtatshme për forca të mëdha tërheqëse. Detajet : cilësi shumë e fortë, shumë e qëndrueshme. Përmasat e sustës së tensionit : gjatësia 7,5 cm - trashësia...
     127 LekëÇmimi
     Avvolgitore Per Filo Conduttore E Fettuccia Con Moltiplicatore 3:1 Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni ElettricheAvvolgitore Per Filo Conduttore E Fettuccia Con Moltiplicatore 3:1 Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettriche
      Mbështjellës për fill përçues dhe shirit me shumëfishues 3:1 për gardh elektrik ,gardhe elektrike, rrethime elektrike, rrethime të elektrifikuara Gemi Mbështjellës për fill përçues dhe shirit Gemi për të mbledhur lehtë dhe shpejt gardhin tënd elektrik I pajisur me shumëfishues 3:1 që garanton mbledhjen e fillit në pak minuta pa u...
      4 191 LekëÇmimi
      Avvolgitore Per Filo Conduttore E Fettuccia Con Moltiplicatore 3:1 Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni ElettricheAvvolgitore Per Filo Conduttore E Fettuccia Con Moltiplicatore 3:1 Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettriche
       Mbështjellës për fill përçues dhe shirit me shumëfishues 3:1 për gardh elektrik ,gardhe elektrike, rrethime elektrike, rrethime të elektrifikuara Gemi Mbështjellës për fill përçues dhe shirit Gemi për të mbledhur lehtë dhe shpejt gardhin tënd elektrik I pajisur me shumëfishues 3:1 që garanton mbledhjen e fillit në pak minuta pa u...
       4 191 LekëÇmimi
       Kit completo per recinto elettrico Recinzione Elettrica Rete Elettrica Elettrificatore Isolatori Filo Cinghiali Mucche Galline -
        Zbuloni setin komplet për gardhin tuaj elektrik! Zgjidhni pjesët që përbëjnë setin, sipas nevojave tuaja: 1) Elektrifikues 2) Izolues 3) Fill ose shirit 4) Aksesorë
        13 291 LekëÇmimi
        Kit completo per recinto elettrico Recinzione Elettrica Rete Elettrica Elettrificatore Isolatori Filo Cinghiali Mucche Galline -
         Zbuloni setin komplet për gardhin tuaj elektrik! Zgjidhni pjesët që përbëjnë setin, sipas nevojave tuaja: 1) Elektrifikues 2) Izolues 3) Fill ose shirit 4) Aksesorë
         13 291 LekëÇmimi
         Filo Conduttore 250 MT 2.2 mm² Per Recinto Elettrico RecintiFilo Conduttore 250 MT 2.2 mm² Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinti Elettrificati Recinzioni Elettrificate per animal
          Gemi Elettronica Fill përçues 250 MT 2.2 mm² për Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara për kafshë qentë lopë kuaj derra pula Fill përçues 250 MT 2.2 mm² për Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara Përçuesit: 4 fije për përçueshmëri të shkëlqyer - rezistent ndaj rrezeve UV 0.5 ohm / h -...
          717 LekëÇmimi
          Filo Conduttore 250 MT 2.2 mm² Per Recinto Elettrico RecintiFilo Conduttore 250 MT 2.2 mm² Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinti Elettrificati Recinzioni Elettrificate per animal
           Gemi Elettronica Fill përçues 250 MT 2.2 mm² për Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara për kafshë qentë lopë kuaj derra pula Fill përçues 250 MT 2.2 mm² për Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara Përçuesit: 4 fije për përçueshmëri të shkëlqyer - rezistent ndaj rrezeve UV 0.5 ohm / h -...
           717 LekëÇmimi
           Filo conduttore 250 MT 4mm² per recinto elettrico recintiFilo conduttore 250 MT 4mm² per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate per animali cavalli cinghiali mucch
            Gemi Elettronica Fill përçues 250 MT 4 mm² për Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj derra të egër lopë qentë derr pula Fill përçues 250 MT 4 mm² për Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara Përçuesit: 6 fije për përçueshmëri të shkëlqyer - rezistent ndaj rrezeve UV 0.3 ohm...
            1 341 LekëÇmimi
            Filo conduttore 250 MT 4mm² per recinto elettrico recintiFilo conduttore 250 MT 4mm² per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate per animali cavalli cinghiali mucch
             Gemi Elettronica Fill përçues 250 MT 4 mm² për Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj derra të egër lopë qentë derr pula Fill përçues 250 MT 4 mm² për Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara Përçuesit: 6 fije për përçueshmëri të shkëlqyer - rezistent ndaj rrezeve UV 0.3 ohm...
             1 341 LekëÇmimi