Komplet i plotë për gardh elektrik Gardhe elektrike rrjetë elektrike izolues teli elektrifikues Derra lopë

Elektrifikoni gardhin tuaj me kompletin tonë të plotë: energji, izolues, tela, doreza dhe shirit. Siguri dhe efikasitet për kafshët tuaja
Komplet i plotë për gardh elektrik Gardhe elektrike rrjetë elektrike izolues teli elektrifikues Derra lopë
  • Komplet i plotë për gardh elektrik Gardhe elektrike rrjetë elektrike izolues teli elektrifikues Derra lopë
(Select products from the sections below)
Elektrifikues
Elettrificatore E/220 per Recinto Elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo Equitazione Cavallo
Elettrificatore E/220 per Recinto Elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo Equitazione Cavallo
Price Per unit
10 021 ALL  (Tax incl.)
Choose product
Quantity
add
Izolatorë
Isolatori per pali in legno 100 pz per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate per an
Isolatori per pali in legno 100 pz per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate per an
Price Per unit
13 ALL  (Tax incl.)
Choose product
Quantity
Përçues elektrik (teli ose shirit)
Filo conduttore 500 MT 2.2 mm² per recinto elettrico recinti
Filo conduttore 500 MT 2.2 mm² per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate per animali cavalli cani mucche
Price Per unit
1 403 ALL  (Tax incl.)
Choose product
Quantity

Komplet i plotë për gardh elektrik Gardhe elektrike rrjetë elektrike izolues teli elektrifikues Derra lopë

Elektrifikoni gardhin tuaj me kompletin tonë të plotë: energji, izolues, tela, doreza dhe shirit. Siguri dhe efikasitet për kafshët tuaja
12 728 ALL
me TVSH

Dorëzimi në 4 - 6 ditë

Quantity:

Tarifat e transportit: TBD

Kthim falas për 100 ditë

Note : Bundle price may vary from the selected product(s) prices when different taxes get applied on the products

Menyra Pagese

SET KOMPLET
GARDH ELEKTRIK
GEMI ELETTRONICA
Krijoje setin tënd për
gardhin elektrik
të çdo madhësie.

Bundle Recinto elettrico | Gemi Market

Seti komplet për gardh elektrik Gemi Elettronica,
ju lejon tëzgjidhni prduktet e duhura për gardhin tuaj elektrik
sipas nevojave tuaja.


Më poshtë do të gjeni një përshkrim të shkurtër për secilin përbërësqë t'ju ndihmojmë të bëni zgjedhjen e duhur për çdo produkt.

Ju kujtojmë që për çdo pyetje apo sqarimjemi komplet në dispozicionin tuaj në chat.

Do t'ju përgjigjen teknikët tanë të specializuar.

Nga çfarë përbëhet një set për gardh elektrik?

Bundle Elettrificatori | Gemi Market

1) Zgjidhni

ELEKTRIFIKUESIN tuaj

eshtë pajisja që krijon
dridhjen elektrike
në gardhin elektrik. Elektrifikuesit Gemi
janë produkte të çertifikuara,
të sigurta dhe të cilësisë së lartë

2) Zgjidhni

FILLIN PËRÇUES tuaj

Filli ose shiriti vepron si përçues
elektriciteti në gardh.
Të zgjedhësh një fill përçues Gemi
do të thotë të zgjedhësh një produkt
Made in Italy

Bundle Fili | Gemi Market
Bundle Isolatori | Gemi Market

3) Zgjidhni

IZOLUESIT tuaj
PËR GARDH

Ata lidhen me shufrat (hekuri ose druri) e
gardhit dhe përdoren për të kaluar fillin përmes gardhit.
Funksioni I tyre është të mbajnë fillin.

4) Zgjidhni

AKSESORËT tuaj

Kompletojeni gardhin tuaj duke e bërë atë
funksional dhe më shume efiçent
me doreza, shenja,
bosht për izoluesit, tensionues
mbështjelles, bateri dhe më shumë…

Bundle Accessori | Gemi Market

1) ELEKTRIFIKUES PER GARDH

Produkti i parë në setin tuaj për gardh elektrik
që duhet zgjedhur është elektrifikuesi.

Elektrifikuesit ndahen në dy kategori
sipas ushqyerjes me energji:

1) Të ushqyer me rrymë 220 V

2) Me 12 V (përmes një baterie 12 V, p.sh. bateri makine)Pyetja e parë që duhet t'i bësh vetes është:
E keni mundësinë të keni rrymë elektrike pranë gardhit tuaj?

Nëse përgjigja është PO:

të këshillojmë një nga dy modelet me 220 V
(E220 , E220 SHUMË I FORTË)

Nëse përgjigja është JO:

të këshillojmë një nga tre modelet me 12 V
(B12, B12 SET I PLOTË dhe B12 me PANEL DIELLOR)

Keni nevojë për më shumë informacion për çdo model elektrifikuesi?
Këtu do të gjeni detajet për secilin model:

Bundle Elettrificatori | Gemi Market

200 V - 5 KM

Elektrifikues
me rrymë elektrike E220

Ideal për gardhe elektrike
ushqyer me rrymë elektrike 220 volt
me një gjatësi maksimale ideale prej 5 km

200 V - 8 KM

Elektrifikues
me rrymë elektrike E220 Shumë i fortë

Ideal për gardhe elektrike
ushqyer me rrymë elektrike 220 volt
me një gjatësi maksimale ideale prej 8 km

Bundle Elettrificatori | Gemi Market
Bundle Elettrificatori | Gemi Market

12 V - 5 KM

Elektrifikues
që punon me bateri B12

Ideal për gardhe elektrike
ushqyer me bateri 12 V
me një gjatësi maksimale ideale prej 5 km

12 V - 5 KM

Set Elektrifikues B/12
+ 2 bateri me valixhe

Ideal për gardhe elektrike ushqyer me
bateri. Dy bateritë me valixhe
sigurojnë autonomi më të madhe dhe prakticitet

Bundle Elettrificatori | Gemi Market
Bundle Elettrificatori | Gemi Market

12 V - 5 KM

Set Elektrifikues B/12
+ panel diellor

Anjë problem. Asnjëherë pa rrymë
me panelin diellor dhe B/12.
Në krye të gamës për ata që nuk kanë mundësinë
e 220 V, por nuk duan të rikarikojnë
baterinë gjatë gjithë kohës.

2)FILLI PËRÇUES

Cilin fill të zgjidhni për gardhin tuaj?

Brenda setit komplet, ju japim mundësinë të
zgjidhni midis tre fijeve për gardh elektrik të trashësive të ndryshme
dhe një shiriti për gardh elektrik.

Sa metra fill elektrik për gardhin më këshilloni?

Shembull: ju duhet të rrethoni një sipërfaqe prej 500 metra linearë?

Do t'ju duhen të paktën 1000 metra fill
(këshillohet të paktën një fill i dyfishtë vendosur
në 2 lartësi të ndryshme të gardhit)

Nëse mendoni se keni nevojë ta mbroni gardhin tuaj nga lloje të ndryshme
kafshësh (të vogla, të mesme dhe të mëdhaja), mund të konsideroni
dhe një gardh me fill të trefishtë (të vendosur në tre lartësi të ndryshme).

Kështu në këtë rast do t'ju duhet të shumëzoni numrin e
metrave linearë me numrin e fijeve (në këtë rast 3),
të vendosur në lartësi të ndryshme, dhe atëherë do të
kishit nevojë për të paktën 1500 metra.

Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes chat-it.

Bundle Elettrificatori | Gemi Market

Fill me 4 fije përçuese

Fill me seksion
të barabartë me 2.2 mm²

Nivel mesatar rezistence dhe përçueshmërie
Këshillohet për gardhe për kafshë me përmasa
të vogla
Rezistenca elektrike: 0.5 ohm / h
Rezistenca ndaj tërheqjes 50 kg
Bobina të disponueshme prej 250, 500, 1000 dhe 2000 mt.

Fill me 6 fije përçuese

Fill me seksion
të barabartë me 4 mm²

Nivel rezistence dhe përçueshmërie
mesatar- i lartë.
Këshillohet për gardhe për kafshë
me përmasa mesatare
Rezistenca elektrike : 0.3 ohm / h
Rezistenca ndaj tërheqjes 70 kg
Bobina të disponueshme prej 250, 500, 1000 mt.

Bundle Elettrificatori | Gemi Market
Bundle Elettrificatori | Gemi Market

Fill me seksion

të barabartë me 6 mm²
Nivel rezistence dhe përçueshmërie shumë i lartë

Këshillohet për gardhe për kafshë
me përmasa të mëdha.

Rezistenca elektrike : 0.15 ohm / h
Rezistenca ndaj tërheqjes 100 kg
Bobina të disponueshme prej 250, 500, 1000 dhe 2000 mt.

Shirit me 4 fije përçuese

Shirit me gjerësi
të barabartë me 8 mm²

Nivel rezistence dhe përçueshmërie
mesatar- i lartë.
Ideal për gardhe për kuaj
Rezistenca elektrike: 0.5 ohm / h
Rezistenca ndaj tërheqjes 70 kg
Bobina të disponueshme prej 250 mt

Bundle Elettrificatori | Gemi Market

3) IZOLUESIT

Për të kompletuar gardhin tuaj, ju nevojitet të të
zgjidhni llojin e izoluesve për gardhin tuaj elektrik.

Zgjidhni sipas materialit të shufrave të përdorura
për gardhin tuaj (izolues për shufra druri ose për shufra hekuri)

Sa izolues rekomandoni?

Këshillohet të instalohet një shufër çdo 4/5 metra dhe,
në varësi të numrit të fijeve në
secilin shufër, 2/3 izolues për shufër.

Kështu nëse gardhi juaj është 500 metra linear:
500/5 = 100 Shufra x 2 Izolues = 200 Izolues (minimumi)

Bundle Elettrificatori | Gemi Market

Të përshtatshëm për të gjithë llojet e fijeve

Izolues për shufra
hekuri.

Shumë të fortë dhe shumë të lehtë për t'u montuar
Diametri I shufrës së hekurit që pranon
1 deri 18 mm. Mund të montohet në dy mënyra
(unik në llojin e vet),
100 % Made in Italy. më i shituri në botë

Të patentuar Gemi

izolues për
Shufra Druri.

Shumë rezistentë dhe shumë të lehtë
për t'u montuar. Pajisur me vidë të brendshme
(e lehtë për t'u vidhosur në shufra druri)
dhe unazë të verdhë, rezistente ndaj rrezeve UV
Patentuar nga Gemi Elettronica
cilësia më e lartë në botë,
me çmimin më të lirë në internet. Më i miri
në kategorinë e vet!

Bundle Elettrificatori | Gemi Market
Animali felici in recinto elettrico | Gemi Market

Keni nevojë të kombinoni sasi të ndryshme nga seti?
Keni pyetje të tjera?
Ne jemi në dispozicioni tuaj komplet

Klikoni brenda kategorisë:
www.recinti.it dhe ju mund ta krijoni duke zgjedhur
produktet dhe sasitë për çdo produkt,
Do të gjeni gjithashtu gjithçka ju nevojitet për gardhin tuaj elektrik
gardhin elektrik (duke përfshirë shumë aksesorë të vegjël).

Nëse keni dyshime të mëtejshme apo kërkoni informacion të tjera
mos hezitoni të kontaktoni

specialistët tanë teknikë përmes chat-it,
me e-mail[email protected]ose në(+39) 02.87165556

Sicuro e certificato | Gemi Market

I sigurt dhe I çertifkuar.

Që në 1983
Kujdes për
sigurinë tuaj.

Që në 1983, ne kemi patur
specialistë ne kompani për
ndërtimin e produkteve
për gardhet elektrike.
Blerja e një produkti
Gemi Elettronica do të thotë të zgjedhësh
cilësinë dhe sigurinë.

Çfare thonë klientët tanë?

Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

Më të pëlqyerat në botë.

Thonë
klientët tanë

I parI në botë në
kategorinë e tij në sajë të
mijëra përshtypjeve pozitive
nga e gjithë bota ne TrustPilot

Përshtypjet tona në video

Zbuloni opinionin e
atyre që e kanë provuar atë.

Me qindra video të dërguara
nga klientët si ty.

Recensioni Trust Videos | Gemi Market

Koha dhe kostot e transportit?

Ne dërgojme në të gjithëbotën në 3/8 ditë
ditë pune

Gjeni këtu të gjitha kohët dhe kostot:

Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
Pagamento | Gemi Market

Si mund të paguaj?

Më shumë se 10 mënyra
pagese.

Pagamenti sicuri | Gemi Market

A ka një garanci për gardhet Gemi?

3 vite
garanci.

Mbi çdo përbërës
të Gardheve Elektrike
(pjesë elektrike ose strukturë).

Sigillo garanzia | Gemi Market
Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

100 ditë për ta rimenduar.

Të kënaqur
ose të rimbursuar.

Ne nuk do të kemi nevojë
për ndonjë shpjegim.
Ne do ta tërheqim produktin me shpenzimet tona
dhe ju do të merrni rimbursimin tuaj

Avantazhi i blerjes nga

fabrika.

1) Këshillim falas derisa problemi
të zgjidhet përfundimisht.

Ju do merrni përgjigje në telefon nga
teknikët tanë të specializuar me vite
eksperience në fushë.
Telefononi tani në(+39) 02.87165556
ose shkruani në[email protected]

2) Keni një problem me ndonjë nga produktet tona?
Ne do ta zëvendesojmë menjëherë produktin

Assistenza | Gemi Market
Azienda | Gemi Market

3) Çmime fabrike. Kurseni
duke mos blerë nga rishitësit.

4) 40 vjet eksperiencë në industri
në shërbimin tuaj.

5) Dizenjuar dhe prodhuar plotësisht
në Itali.
në njësinë tonë prodhuese
me mbi 10,000 metra katrorë

Gemi Elettronica Srl
KIT RECINTO
243 Artikuj

Referencat specifike

Questions and Answers

Gardhi elektrik: për çfarë është?

Gardhi elektrik Gemi - 100% Made in Italy - përdoret për të larguar kafshët e egra si derrat e egër, dreri, dhelpra, etj. Qëllimi i gardheve elektrike është të mbrojë territorin nga pushtimet e shëmtuara. Përdoret gjithashtu për të mbajtur kafshë të tilla si lopë, dele, derra etj. Nuk ka lidhje me gjuetinë. Ne disponojmë të gjitha certifikatat ligjore për prodhimin dhe shitjen e gardheve elektrike. Kjo është e vetmja zgjidhje ligjore për ata që duan të mbrojnë plantacionet e tyre.

A është gardhi elektrik i rrezikshëm për njerëzit?

Gardhi elektrik për kafshët nuk është as i rrezikshëm për njerëzit dhe as për kafshët. Si për çdo gjë, edhe për rrethojat elektrike ekziston një standard që përcakton vlerat që duhen respektuar. Energjizuesi i gardhit është një produkt që lëshon impulse të ndërprera me një amperazh të ulët.

Çfarë ju nevojitet për një gardh elektrik për derrat e egër dhe kafshët e tjera?

Për të krijuar një gardh elektrik për kafshët ju nevojiten: një Gemi energiser - 100% Prodhuar në Itali - për gardhe që bartin rrymën në gardh, një tel përcjellës të elektrizuar për gardhin dhe izolatorë për gardhe të elektrizuar të vidhosur në shtylla për të mbajtur telin .

A është teli elektrik 6 mm² për gardhe i përshtatshëm për derrat e egër, apo duhet të marr hobe?

Teli elektrik me trashësi 6mm² për gardhe është i përshtatshëm për derrat e egër dhe kafshët e mëdha. Teli për rrethim ka rezistencë në tërheqje deri në 100 kg, 8 tela përcjellës dhe dispersion 0.15 ohm/m. Hobe për gardhe elektrike është e përshtatshme për gardhe elektrike për kuajt.

Në cilën distancë duhet të mbillen shtyllat e gardhit?

Ne rekomandojmë mbjelljen e shtyllave në një distancë që varet nga karakteristikat e tokës; nëse toka është e sheshtë, vendosni një në çdo 5/10 metra, nëse është një zonë me erë ose e pabarabartë, vendosni ato më afër.

Më duhet të bëj një gardh, cilin tel elektrik më rekomandoni?

Teli i gardhit 2,2 mm² është i përshtatshëm për kafshë të vogla dhe gardhe të vogla elektrike. P.sh.: Delet, dhitë, derrat, lepujt, ujqërit, qentë, macet, pulat, dhelprat, pallonat, gjelat, lepuri, nishani, baldosa, nuselalat, ketrat. Teli rrethues me trashësi 4 mm² është i përshtatshëm për kafshë të mesme dhe të mëdha. P.sh. derrat e mbarështimit, drerët e ugarit etj. Teli 6 mm² për mbylljet e kafshëve ka një rrymë rrjedhje prej 0,15 ohm/mt, e cila bën të mundur rrethimin e disa kilometrave dhe është i përshtatshëm për kafshë të mëdha. P.sh.: Derri i egër, dreri, lopë, muflone, arinj, etj.

Çfarë furnizohet me energjizuesin e gardhit?

Me modelin aktual furnizojmë: kabllo tokëzimi dhe kabllo me piskatore për t'u lidhur në gardh. Me modelin me fuqi të dyfishtë, ne ofrojmë një furnizim me energji 220 V, kabllo për lidhjet me baterinë e makinës (pozitive dhe negative), një kabllo tokëzimi dhe një kabllo me piskatore për t'u lidhur me gardhin.

Pse të futni 3 shtylla për tokëzimin e gardhit elektrik?

Tokëzimi është një gjë thelbësore për funksionalitetin e gardhit elektrik për kafshët, kështu që rekomandohet ta bëni atë në mënyrë korrekte. Për të pasur shkarkimin total të rrymës nga energjia, është e nevojshme të bëhet tokëzimi duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar prej 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 metra larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë të lagësht dhe 20 cm jashtë dhe më pas t'i lidhni me kabllon e verdhë. Së bashku me gardhin elektrik furnizojmë vetëm 1 metër kabllo që duhet të lidhet me shtyllën e parë. Rekomandohet të bëhet aty ku ka prani bimësie, pra tokë me lagështi. Toka e thatë nuk është përçuese. Sipas testeve të kryera, vendosja e 3 shtyllave në çdo lloj terreni nuk do të ketë asnjë problem funksionaliteti. Nëse vendosni vetëm një kunj, fuqia e rrymës do të jetë më e vogël se diapazoni i saj dhe kafshët do të jenë në gjendje të kalojnë gardhin.

Sa kohë zgjat një bateri për energjinë portative dhe cilën duhet të përdor?

Për një energji elektrike B12 mjafton të përdorni një bateri makine 12V 40Ah. Autonomia, nëse nuk ka shpërndarje në gardhin elektrik, është rreth 10/12 ditë. Përndryshe zgjat më pak.

Më duhet të vendos 3 tela brenda gardhit elektrik. Sa larg duhet t'i vendos ato?

Telat brenda gardhit elektrik duhet të futen sipas madhësisë së kafshës. Për kafshët e vogla, teli i parë brenda gardhit duhet të futet 20 cm larg nga toka, pastaj të lihet vetëm 20 cm/30 cm. Për kafshë të tilla si derrat e egër, teli përcjellës për gardhe elektrike duhet të lihet 30 cm nga toka e kështu me radhë. Për kafshët e mëdha si kuajt, lopët, filli i përbashkët duhet të lihet 60/80 cm nga toka.

Rryma është pak larg nga mbyllja elektrike e kafshëve. Çfarë duhet bërë? Si të bashkoni dy gardhe?

Nëse rryma është larg gardhit elektrik, për energjinë tuaj Gemi - 100% Prodhuar në Itali - ne kemi kabllon e kalimit të tensionit të lartë që mund të funksionojë në sipërfaqe ose nën tokë, pa u shkarkuar. Me këtë kabllo mundësohet bartja e rrymës në gardh, pa asnjë shpërndarje. Kablloja për gardhe elektrike mund të përdoret gjithashtu për të bashkuar dy gardhe, pastaj për të lidhur një skaj me një gardh të parë dhe skajin tjetër me një gardh të dytë, kur ka pak distancë midis një gardh dhe një tjetër.

Sa metra mund të përdor telin elektrik për rrethojat e tensionit të lartë?

Trashësia e një kabllo elektrike për gardhe është 3 mm dhe mund të përdoret edhe për më shumë se 100 metra, por është e përshtatshme vetëm për 30/40 metra. Nëse dy gardhe elektrike duhet të lidhen në një distancë prej shumë metrash, këshillohet të kaloni telin e përcjellësit me ajër. Përndryshe krijoni dy gardhe elektrike të veçanta.

Si të bëni bashkime në telin e përcjellësit për gardhe elektrike?

Kryqëzimi i telit përcjellës për gardhe elektrike për kafshët mund të bëhet me një nyjë të thjeshtë midis dy skajeve, rekomandohet t'i bëni ato vetëm aty ku është e nevojshme.

Si e kaloni telin nga izolatori i gardhit elektrik?

Pa kaluar rrethin e vdekur të izolatorit për rrethojat elektrike, përndryshe krijohet dispersion. Për këtë qëllim janë projektuar izolatorët e gardhit elektrik Gemi.

Si të shihni nëse ka energji elektrike në gardh?

Për të kontrolluar nëse ka rrymë në gardhin elektrik për kafshët, mjafton të sillni majën e një kaçavide me një dorezë të izoluar disa mm larg telit të gardhit. Në momentin që dëgjoni një tik-tak, do të thotë se ka rrymë në gardhin elektrik.

Çfarë nënkuptojnë dritat ndezëse në energjinë për gardhe elektrike?

Dritat e sinjalit që ndezin në mënyrë alternative në energjinë për gardhe elektrike tregojnë funksionimin e duhur të pajisjes.

A mund të qëndrojë një energjizues jashtë?

Një energjizues nuk mund të jetë jashtë. Duhet të mbahet brenda në mënyrë që të mos dëmtohet nga moti i keq.

Si të instaloni gardhin elektrik?

Një energjizues nuk mund të mbahet jashtë. Duhet të mbahet brenda për të parandaluar dëmtimin nga moti. Për të shkarkuar të gjithë rrymën e tij, duhet të tokëzohet duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 m larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë (të lagësht) dhe 20 cm jashtë, dhe më pas të lidhen me kabllon verdhë-jeshile. Pajisja ka një kabllo të kuqe pozitive në daljen e saj që lidhet me gardhin dhe një kabllo të verdhë-jeshile që lidhet me shtyllën e parë të tokës. Asnjëherë mos lidhni dy elektrifikues në të njëjtin tel, pasi dy impulset mund të anulojnë njëri-tjetrin, duke shkaktuar probleme. Mund të lidhni dy elektrifikues në të njëjtin gardh, por t'i mbani në dy linja tela të veçanta.
Kit completo per recinto elettrico Recinzione Elettrica Rete Elettrica Elettrificatore Isolatori Filo Cinghiali Mucche Galline -

Komplet i plotë për gardh elektrik Gardhe elektrike rrjetë elektrike izolues teli elektrifikues Derra lopë

12 728 ALL
me TVSH