A keni një oxhak, sobë apo Barbecue që nxjerr tym? Zgjidhja e problemit tuaj janë fshesat me korrent Gemi Elettronica. Shpërndarja e tymrave të krijuara nga djegia e drurit janë shumë të bezdisshme dhe potencialisht të rrezikshme. Me pompat e tymit Gemi të instaluara në kanalin e jashtëm të tymit, ju mund të zgjidhni çdo problem që lidhet me lëshimin e tymit dhe përhapjen e tij brenda pjesës së brendshme, mund të eliminoni erën e pakëndshme të tymit dhe të lejoni kanalin e tymit të funksionojë siç duhet.

 
ASPIRATORE BASE Gemi Tirafumo Tiracamino Aspirafumo elettrico Comignolo Fumaiolo Elettroaspirafumo per camini caminetti barbecueASPIRATORE BASE Gemi Tirafumo Tiracamino Aspirafumo elettrico Comignolo Fumaiolo Elettroaspirafumo per camini caminetti barbecue
  • -50%
  Modeli bazë i aspiratorit të oxhakut është një nxjerrës tymi që largon tymin nga oxhaqet, sobat, zgarat, furrat dhe më shumë. I quajtur gjithashtu tymthithës elektrik ose tërheqës oxhaku, ai është i pajisur me një rregullues me 6-shpejtësi që do ta bëjë të përkryer nxjerrjen e tymit në oxhakun tuaj… Rezistent deri në 300°. 3...
  30 449 Lekë60 898 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
  ASPIRATORE BASE Gemi Tirafumo Tiracamino Aspirafumo elettrico Comignolo Fumaiolo Elettroaspirafumo per camini caminetti barbecueASPIRATORE BASE Gemi Tirafumo Tiracamino Aspirafumo elettrico Comignolo Fumaiolo Elettroaspirafumo per camini caminetti barbecue
   • -50%
   Modeli bazë i aspiratorit të oxhakut është një nxjerrës tymi që largon tymin nga oxhaqet, sobat, zgarat, furrat dhe më shumë. I quajtur gjithashtu tymthithës elektrik ose tërheqës oxhaku, ai është i pajisur me një rregullues me 6-shpejtësi që do ta bëjë të përkryer nxjerrjen e tymit në oxhakun tuaj… Rezistent deri në 300°. 3...
   30 449 Lekë60 898 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
   ASPIRATORE PROFESSIONALE Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Elettrico Torrino Comignolo Fumaiolo per camini caminetti barbecue stufeASPIRATORE PROFESSIONALE Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Elettrico Torrino Comignolo Fumaiolo per camini caminetti barbecue stufe
    • -50%
    Modeli profesional i aspiratorit të oxhakut është një thithës tymi që është zgjidhja ideale pë zgjidhjen e problemit të tymit nga oxhaku juaj, sobat me pelet, furrë restoranti ose picerie. I njohur gjithashtu si aspirator oxhaku ose tërheqës oxhaku, reziston edhe në rast zjarri të oxhakut, duke e bërë të përkryer tërheqjen e tymit nga oxhaku juaj... <ul...
    43 899 Lekë87 798 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
    ASPIRATORE PROFESSIONALE Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Elettrico Torrino Comignolo Fumaiolo per camini caminetti barbecue stufeASPIRATORE PROFESSIONALE Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Elettrico Torrino Comignolo Fumaiolo per camini caminetti barbecue stufe
     • -50%
     Modeli profesional i aspiratorit të oxhakut është një thithës tymi që është zgjidhja ideale pë zgjidhjen e problemit të tymit nga oxhaku juaj, sobat me pelet, furrë restoranti ose picerie. I njohur gjithashtu si aspirator oxhaku ose tërheqës oxhaku, reziston edhe në rast zjarri të oxhakut, duke e bërë të përkryer tërheqjen e tymit nga oxhaku juaj... <ul...
     43 899 Lekë87 798 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
     ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o Bbq -ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o Bbq
      • -50%
      Aspiratorit i oxhakut modeli profesional reziston edhe në rast zjarri të kanalit të oxhakut me rezitencë deri në temperatura 700 grade. Në sajë të njësisë së kontrollit me 6 nivele shpejtësie që ofrohet me pajisjen lejon rregullimin e një tërheqje të përkryer dhe në rastin e një oxhaku të paniveluar Rezistent deri në 700° ...
      48 999 Lekë97 998 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
      ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o Bbq -ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o Bbq
       • -50%
       Aspiratorit i oxhakut modeli profesional reziston edhe në rast zjarri të kanalit të oxhakut me rezitencë deri në temperatura 700 grade. Në sajë të njësisë së kontrollit me 6 nivele shpejtësie që ofrohet me pajisjen lejon rregullimin e një tërheqje të përkryer dhe në rastin e një oxhaku të paniveluar Rezistent deri në 700° ...
       48 999 Lekë97 998 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
       ASPIRATORE PER CAMINO in RAME Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o barbecueASPIRATORE PER CAMINO in RAME Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o barbecue
        • -50%
        Aspiratorit i oxhakut modeli bakër është një thithës tymi profesional që montohet te kanali i jashtëm i tymit dhe shërben për të përmirësuar tërheqjen e kanalit të oxhakut tuaj. Është tymthithësi në krye të gamës së Gemi Elettronica për parametrat teknikë (i vetmi me elementë në ÇELIK INOKS AISI 304) dhe estetikë (pjesë prej bakri të vërtetë) I garantuar per 10...
        54 999 Lekë109 998 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
        ASPIRATORE PER CAMINO in RAME Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o barbecueASPIRATORE PER CAMINO in RAME Professionale Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Fumaiolo Comignolo per Caminetto o barbecue
         • -50%
         Aspiratorit i oxhakut modeli bakër është një thithës tymi profesional që montohet te kanali i jashtëm i tymit dhe shërben për të përmirësuar tërheqjen e kanalit të oxhakut tuaj. Është tymthithësi në krye të gamës së Gemi Elettronica për parametrat teknikë (i vetmi me elementë në ÇELIK INOKS AISI 304) dhe estetikë (pjesë prej bakri të vërtetë) I garantuar per 10...
         54 999 Lekë109 998 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
         ASPIRATORE BASE TONDO Gemi Tirafumo Tiracamino Aspirafumo elettrico Comignolo Fumaiolo per camini barbecue - Gemi ElettronicaASPIRATORE BASE TONDO Gemi Tirafumo Tiracamino Aspirafumo elettrico Comignolo Fumaiolo per camini barbecue
          • -50%
          Modeli bazë i aspiratorit të oxhakut është një nxjerrës tymi që largon tymin nga oxhaqet, sobat, zgarat, furrat dhe më shumë. I quajtur gjithashtu tymthithës elektrik ose tërheqës oxhaku, ai është i pajisur me një rregullues me 6-shpejtësi që do ta bëjë të përkryer nxjerrjen e tymit në oxhakun tuaj… Rezistent deri në 300°. ...
          32 899 Lekë65 798 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
          ASPIRATORE BASE TONDO Gemi Tirafumo Tiracamino Aspirafumo elettrico Comignolo Fumaiolo per camini barbecue - Gemi ElettronicaASPIRATORE BASE TONDO Gemi Tirafumo Tiracamino Aspirafumo elettrico Comignolo Fumaiolo per camini barbecue
           • -50%
           Modeli bazë i aspiratorit të oxhakut është një nxjerrës tymi që largon tymin nga oxhaqet, sobat, zgarat, furrat dhe më shumë. I quajtur gjithashtu tymthithës elektrik ose tërheqës oxhaku, ai është i pajisur me një rregullues me 6-shpejtësi që do ta bëjë të përkryer nxjerrjen e tymit në oxhakun tuaj… Rezistent deri në 300°. ...
           32 899 Lekë65 798 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
           ASPIRATORE PROFESSIONALE TONDO Gemi Elettronica Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Elettrico Comignolo Per Camini Barbecue - Gemi ElASPIRATORE PROFESSIONALE TONDO Gemi Elettronica Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Elettrico Comignolo Per Camini Barbecue
            • -50%
            Modeli profesional i aspiratorit të oxhakut është një thithës tymi që është zgjidhja ideale pë zgjidhjen e problemit të tymit nga oxhaku juaj, sobat me pelet, furrë restoranti ose picerie. I njohur gjithashtu si aspirator oxhaku ose tërheqës oxhaku, reziston edhe në rast zjarri të oxhakut, duke e bërë të përkryer tërheqjen e tymit nga oxhaku juaj... <ul...
            46 299 Lekë92 598 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
            ASPIRATORE PROFESSIONALE TONDO Gemi Elettronica Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Elettrico Comignolo Per Camini Barbecue - Gemi ElASPIRATORE PROFESSIONALE TONDO Gemi Elettronica Tirafumo Tiracamino Aspirafumo Elettrico Comignolo Per Camini Barbecue
             • -50%
             Modeli profesional i aspiratorit të oxhakut është një thithës tymi që është zgjidhja ideale pë zgjidhjen e problemit të tymit nga oxhaku juaj, sobat me pelet, furrë restoranti ose picerie. I njohur gjithashtu si aspirator oxhaku ose tërheqës oxhaku, reziston edhe në rast zjarri të oxhakut, duke e bërë të përkryer tërheqjen e tymit nga oxhaku juaj... <ul...
             46 299 Lekë92 598 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
             ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue GASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G
              • -50%
              Aspiratorit i oxhakut modeli profesional reziston edhe në rast zjarri të kanalit të oxhakut me rezitencë deri në temperatura 700 grade. Në sajë të njësisë së kontrollit me 6 nivele shpejtësie që ofrohet me pajisjen lejon rregullimin e një tërheqje të përkryer dhe në rastin e një oxhaku të paniveluar Rezistent deri në 700° ...
              52 999 Lekë105 998 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
              ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue GASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G
               • -50%
               Aspiratorit i oxhakut modeli profesional reziston edhe në rast zjarri të kanalit të oxhakut me rezitencë deri në temperatura 700 grade. Në sajë të njësisë së kontrollit me 6 nivele shpejtësie që ofrohet me pajisjen lejon rregullimin e një tërheqje të përkryer dhe në rastin e një oxhaku të paniveluar Rezistent deri në 700° ...
               52 999 Lekë105 998 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
               ASPIRATORE PER CAMINO Gemi Elettronica in RAME Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per CamineASPIRATORE PER CAMINO Gemi Elettronica in RAME Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Camine
                • -50%
                Aspiratorit i oxhakut modeli bakër është një thithës tymi profesional që montohet te kanali i jashtëm i tymit dhe shërben për të përmirësuar tërheqjen e kanalit të oxhakut tuaj. Është tymthithësi në krye të gamës së Gemi Elettronica për parametrat teknikë (i vetmi me elementë në ÇELIK INOKS AISI 304) dhe estetikë (pjesë prej bakri të vërtetë) I garantuar per 10...
                58 999 Lekë117 998 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
                ASPIRATORE PER CAMINO Gemi Elettronica in RAME Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per CamineASPIRATORE PER CAMINO Gemi Elettronica in RAME Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Camine
                 • -50%
                 Aspiratorit i oxhakut modeli bakër është një thithës tymi profesional që montohet te kanali i jashtëm i tymit dhe shërben për të përmirësuar tërheqjen e kanalit të oxhakut tuaj. Është tymthithësi në krye të gamës së Gemi Elettronica për parametrat teknikë (i vetmi me elementë në ÇELIK INOKS AISI 304) dhe estetikë (pjesë prej bakri të vërtetë) I garantuar per 10...
                 58 999 Lekë117 998 LekëÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
                 Comignolo artistico con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy comignolo artigianale in terracotta in muratura Gemi - GComignolo artistico con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy comignolo artigianale in terracotta in muratura Gemi
                  -0 Lekë
                  COMIGNOLO ARTISTICO IN ARGILLA REFRATTARIA PER CANNA FUMARIA artigianale 100% Made in Italy Gemi Elettronica Comignolo artigianale in muratura artigianale made in italy Comignolo aspirante prefabbricato interracotta Aspirafumo per camini a legna, tirafumo, tiracamino, aspirafumo
                  69 900 LekëÇmimi
                  Comignolo artistico con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy comignolo artigianale in terracotta in muratura Gemi - GComignolo artistico con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy comignolo artigianale in terracotta in muratura Gemi
                   -0 Lekë
                   COMIGNOLO ARTISTICO IN ARGILLA REFRATTARIA PER CANNA FUMARIA artigianale 100% Made in Italy Gemi Elettronica Comignolo artigianale in muratura artigianale made in italy Comignolo aspirante prefabbricato interracotta Aspirafumo per camini a legna, tirafumo, tiracamino, aspirafumo
                   69 900 LekëÇmimi
                   Comignolo artistico bianco con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy artigianale in terracotta in muratura Gemi - GemiComignolo artistico bianco con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy artigianale in terracotta in muratura Gemi
                    -0 Lekë
                    COMIGNOLO ARTISTICO IN ARGILLA REFRATTARIA PER CANNA FUMARIA artigianale - Colore Bianco 100% Made in Italy Gemi Elettronica Comignolo artigianale in muratura artigianale made in italy Comignolo aspirante prefabbricato interracotta Aspirafumo per camini a legna, tirafumo, tiracamino, aspirafumo ...
                    69 900 LekëÇmimi
                    Comignolo artistico bianco con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy artigianale in terracotta in muratura Gemi - GemiComignolo artistico bianco con aspirafumo in argilla refrattaria Made in Italy artigianale in terracotta in muratura Gemi
                     -0 Lekë
                     COMIGNOLO ARTISTICO IN ARGILLA REFRATTARIA PER CANNA FUMARIA artigianale - Colore Bianco 100% Made in Italy Gemi Elettronica Comignolo artigianale in muratura artigianale made in italy Comignolo aspirante prefabbricato interracotta Aspirafumo per camini a legna, tirafumo, tiracamino, aspirafumo ...
                     69 900 LekëÇmimi
                     Comignolo artigianale artistico aspirafumo in argilla refrattaria 100 % Made in Italy Gemi Elettronica - Gemi ElettronicaComignolo artigianale artistico aspirafumo in argilla refrattaria 100 % Made in Italy Gemi Elettronica
                      -0 Lekë
                      COMIGNOLO ARTISTICO IN ARGILLA REFRATTARIA PER CANNA FUMARIA artigianale 100% Made in Italy Gemi Elettronica Comignolo artigianale in muratura artigianale made in italy Comignolo aspirante prefabbricato interracotta Aspirafumo per camini a legna, tirafumo, tiracamino, aspirafumo
                      8 379 LekëÇmimi
                      Comignolo artigianale artistico aspirafumo in argilla refrattaria 100 % Made in Italy Gemi Elettronica - Gemi ElettronicaComignolo artigianale artistico aspirafumo in argilla refrattaria 100 % Made in Italy Gemi Elettronica
                       -0 Lekë
                       COMIGNOLO ARTISTICO IN ARGILLA REFRATTARIA PER CANNA FUMARIA artigianale 100% Made in Italy Gemi Elettronica Comignolo artigianale in muratura artigianale made in italy Comignolo aspirante prefabbricato interracotta Aspirafumo per camini a legna, tirafumo, tiracamino, aspirafumo
                       8 379 LekëÇmimi
                       Rotolo di cavo resistente alle alte temperature per aspiratore Aspirafumo Tirafumo Fumaiolo Camino Barbecue Pizzeria - Gemi EletRotolo di cavo resistente alle alte temperature per aspiratore Aspirafumo Tirafumo Fumaiolo Camino Barbecue Pizzeria
                        Kablli rezistent ndaj temperaturave të larta është një kabëll special silikoni mbuluar me veshje çeliku fleksibël rezistent ndaj temperaturave deri mbi 350 °C. Gjatësia e kabllit që mund të përzgjidhet është nga 5 metra, 10 metra, 15 metra, 20 metra, deri në një maksimum prej 30 metrash. Për shembull: Nëse dëshironi të blini 5...
                        5 215 LekëÇmimi
                        Rotolo di cavo resistente alle alte temperature per aspiratore Aspirafumo Tirafumo Fumaiolo Camino Barbecue Pizzeria - Gemi EletRotolo di cavo resistente alle alte temperature per aspiratore Aspirafumo Tirafumo Fumaiolo Camino Barbecue Pizzeria
                         Kablli rezistent ndaj temperaturave të larta është një kabëll special silikoni mbuluar me veshje çeliku fleksibël rezistent ndaj temperaturave deri mbi 350 °C. Gjatësia e kabllit që mund të përzgjidhet është nga 5 metra, 10 metra, 15 metra, 20 metra, deri në një maksimum prej 30 metrash. Për shembull: Nëse dëshironi të blini 5...
                         5 215 LekëÇmimi
                         4 191 Lekë13 970 LekëÇmimi i rregullt-70% offÇmimi
                         ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI - Gemi Elettronica
                         4 191 Lekë13 970 LekëÇmimi i rregullt-70% offÇmimi
                         ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI - Gemi Elettronica
                          • -70%
                          Gemi "CARE PACK" garanci shtesë Ju mund të zgjidhni nga menuja me zgjedhje numrin e viteve që dëshironi midis 3 dhe 5 vite.
                          4 191 Lekë13 970 LekëÇmimi i rregullt-70% offÇmimi
                          ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI - Gemi Elettronica
                           • -70%
                           Gemi "CARE PACK" garanci shtesë Ju mund të zgjidhni nga menuja me zgjedhje numrin e viteve që dëshironi midis 3 dhe 5 vite.
                           4 191 Lekë13 970 LekëÇmimi i rregullt-70% offÇmimi