Bateritë

Kur zgjidhni një energjizues për pllakën elektrike, është praktikë e mirë të zgjidhni një bateri që do të zgjasë gjatë kohës dhe do të garantojë një besueshmëri të lartë. Bateritë e energjizuesve të Gemi janë bërë ekskluzivisht në Itali, garantojnë një performancë të zgjatur dhe janë ideale për energjizuesit B12 të Gemi Elettronica.

Bateritë për pllakën elektrike

Një pllakë elektrike është një mjet shumë efektiv për të mbajtur kafshët tuaja të sigurta brenda kufijve të tokës suaj. Por, për të garantuar një funksionim të përsosur, është thelbësore të zgjidhni një bateri të mirë për energjizuesin tuaj. Bateritë e Gemi janë prodhuar me standarde të larta dhe janë një zgjedhje e sigurt për pllakën tuaj elektrike.

Bateria 12V

Bateritë 12V janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për energjizuesit e pllakës elektrike. Ato sigurojnë një fuqi të mjaftueshme për të mbajtur pllakën tuaj në funksion për një kohë të gjatë, gjithashtu janë shumë të qëndrueshme dhe të besueshme. Bateritë e Gemi janë bërë veçanërisht për energjizuesit B12 dhe ofrojnë një performancë të përsosur për pllakën tuaj elektrike.

Një bateri e mirë është thelbësore për funksionimin e pllakës suaj elektrike. Për të garantuar një performancë të përsosur dhe të zgjatur, zgjidhni bateritë e Gemi e prodhuara në Itali. Ato janë një investim i sigurt për pllakën tuaj elektrike dhe do ta mbajnë atë në funksion për një kohë të gjatë. Nëse kërkesat tuaja janë për një pllakë elektrike me performancë të ndërlikuar, bateritë e Gemi janë zgjedhja e duhur për ju. Zgjidhni bateritë e Gemi dhe sigurohuni që kafshët tuaja do të jenë të sigurta dhe të mbrojtura nga pllaka elektrike për një kohë të gjatë.

Read more »

Këtu është 1 produkt.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettri
  • -20%
  Bateri plumbi Gemi Elettronica 12 Volt 7,2 Amper PANASONIC për gardh elektrik gardhe elektrike rrethime elektrike rrethime të elektrifikuara Gardh elektrik, gardh i elektrifikuar, gardh kullotash - për kuaj, poni, lopë, dhitë, dele, derr i egër, drerë, gjedhë Bateri plumb-acid, ideale për të ushqyer pajisjet B12-2/B24 12...
  4 204 ALL5 255 ALLÇmimi i rregullt-20% offÇmimi
  Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettri
   • -20%
   Bateri plumbi Gemi Elettronica 12 Volt 7,2 Amper PANASONIC për gardh elektrik gardhe elektrike rrethime elektrike rrethime të elektrifikuara Gardh elektrik, gardh i elektrifikuar, gardh kullotash - për kuaj, poni, lopë, dhitë, dele, derr i egër, drerë, gjedhë Bateri plumb-acid, ideale për të ushqyer pajisjet B12-2/B24 12...
   4 204 ALL5 255 ALLÇmimi i rregullt-20% offÇmimi

   Questions and Answers

   Gardhi elektrik: për çfarë është?

   Gardhi elektrik Gemi - 100% Made in Italy - përdoret për të larguar kafshët e egra si derrat e egër, dreri, dhelpra, etj. Qëllimi i gardheve elektrike është të mbrojë territorin nga pushtimet e shëmtuara. Përdoret gjithashtu për të mbajtur kafshë të tilla si lopë, dele, derra etj. Nuk ka lidhje me gjuetinë. Ne disponojmë të gjitha certifikatat ligjore për prodhimin dhe shitjen e gardheve elektrike. Kjo është e vetmja zgjidhje ligjore për ata që duan të mbrojnë plantacionet e tyre.

   A është gardhi elektrik i rrezikshëm për njerëzit?

   Gardhi elektrik për kafshët nuk është as i rrezikshëm për njerëzit dhe as për kafshët. Si për çdo gjë, edhe për rrethojat elektrike ekziston një standard që përcakton vlerat që duhen respektuar. Energjizuesi i gardhit është një produkt që lëshon impulse të ndërprera me një amperazh të ulët.

   Çfarë ju nevojitet për një gardh elektrik për derrat e egër dhe kafshët e tjera?

   Për të krijuar një gardh elektrik për kafshët ju nevojiten: një Gemi energiser - 100% Prodhuar në Itali - për gardhe që bartin rrymën në gardh, një tel përcjellës të elektrizuar për gardhin dhe izolatorë për gardhe të elektrizuar të vidhosur në shtylla për të mbajtur telin .

   Pse të futni 3 shtylla për tokëzimin e gardhit elektrik?

   Tokëzimi është një gjë thelbësore për funksionalitetin e gardhit elektrik për kafshët, kështu që rekomandohet ta bëni atë në mënyrë korrekte. Për të pasur shkarkimin total të rrymës nga energjia, është e nevojshme të bëhet tokëzimi duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar prej 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 metra larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë të lagësht dhe 20 cm jashtë dhe më pas t'i lidhni me kabllon e verdhë. Së bashku me gardhin elektrik furnizojmë vetëm 1 metër kabllo që duhet të lidhet me shtyllën e parë. Rekomandohet të bëhet aty ku ka prani bimësie, pra tokë me lagështi. Toka e thatë nuk është përçuese. Sipas testeve të kryera, vendosja e 3 shtyllave në çdo lloj terreni nuk do të ketë asnjë problem funksionaliteti. Nëse vendosni vetëm një kunj, fuqia e rrymës do të jetë më e vogël se diapazoni i saj dhe kafshët do të jenë në gjendje të kalojnë gardhin.

   Sa kohë zgjat një bateri për energjinë portative dhe cilën duhet të përdor?

   Për një energji elektrike B12 mjafton të përdorni një bateri makine 12V 40Ah. Autonomia, nëse nuk ka shpërndarje në gardhin elektrik, është rreth 10/12 ditë. Përndryshe zgjat më pak.

   Rryma është pak larg nga mbyllja elektrike e kafshëve. Çfarë duhet bërë? Si të bashkoni dy gardhe?

   Nëse rryma është larg gardhit elektrik, për energjinë tuaj Gemi - 100% Prodhuar në Itali - ne kemi kabllon e kalimit të tensionit të lartë që mund të funksionojë në sipërfaqe ose nën tokë, pa u shkarkuar. Me këtë kabllo mundësohet bartja e rrymës në gardh, pa asnjë shpërndarje. Kablloja për gardhe elektrike mund të përdoret gjithashtu për të bashkuar dy gardhe, pastaj për të lidhur një skaj me një gardh të parë dhe skajin tjetër me një gardh të dytë, kur ka pak distancë midis një gardh dhe një tjetër.

   Si të shihni nëse ka energji elektrike në gardh?

   Për të kontrolluar nëse ka rrymë në gardhin elektrik për kafshët, mjafton të sillni majën e një kaçavide me një dorezë të izoluar disa mm larg telit të gardhit. Në momentin që dëgjoni një tik-tak, do të thotë se ka rrymë në gardhin elektrik.

   Si të instaloni gardhin elektrik?

   Një energjizues nuk mund të mbahet jashtë. Duhet të mbahet brenda për të parandaluar dëmtimin nga moti. Për të shkarkuar të gjithë rrymën e tij, duhet të tokëzohet duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 m larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë (të lagësht) dhe 20 cm jashtë, dhe më pas të lidhen me kabllon verdhë-jeshile. Pajisja ka një kabllo të kuqe pozitive në daljen e saj që lidhet me gardhin dhe një kabllo të verdhë-jeshile që lidhet me shtyllën e parë të tokës. Asnjëherë mos lidhni dy elektrifikues në të njëjtin tel, pasi dy impulset mund të anulojnë njëri-tjetrin, duke shkaktuar probleme. Mund të lidhni dy elektrifikues në të njëjtin gardh, por t'i mbani në dy linja tela të veçanta.