Itali
Pagesë

Pagesë
në dorëzim

Transfer
banking

Fature Paypal

Kartelë e
kredi

kohët
2-3 dite pune
Kosto
0 - 99 € -> 9.90€
FALAS për porosi gjatë 99€
Bashkimi Evropian dhe Mbretëria e Bashkuar
Pagesë

Pagesë
në dorëzim

Transfer
banking

Fature Paypal

Kartelë e
kredi

kohët
5-7 dite pune
Kosto
0 - 20kg 19.90€
21 - 40kg 39.00€
Evropa (Bashkimi Evropian Ekstra)
Pagesë

Pagesë
në dorëzim

Transfer
banking

Fature Paypal

Kartelë e
kredi

kohët
6-8 dite pune
Kosto
0 - 20kg 49.00€
21 - 40kg 98.00€
Amerika e Veriut
Pagesë

Pagesë
në dorëzim

Transfer
banking

Fature Paypal

Kartelë e
kredi

kohët
5-7 dite pune
Kosto
0 - 20kg 39.00€
21 - 40kg 79.00€
Amerika Jugore
Pagesë

Pagesë
në dorëzim

Transfer
banking

Fature Paypal

Kartelë e
kredi

kohët
8-9 dite pune
Kosto
0 - 20kg 99.00€
21 - 40kg 190.00€
Afrika
Pagesë

Pagesë
në dorëzim

Transfer
banking

Fature Paypal

Kartelë e
kredi

kohët
10 dite pune
Kosto
0 - 20kg 99.00€
21 - 40kg 190.00€
Azi
Pagesë

Pagesë
në dorëzim

Transfer
banking

Fature Paypal

Kartelë e
kredi

kohët
10 dite pune
Kosto
0 - 20kg 99.00€
21 - 40kg 190.00€
Oceania
Pagesë

Pagesë
në dorëzim

Transfer
banking

Fature Paypal

Kartelë e
kredi

kohët
10 dite pune
Kosto
0 - 20kg 99.00€
21 - 40kg 190.00€
Amerika Qendrore / Antilla
Pagesë

Pagesë
në dorëzim

Transfer
banking

Fature Paypal

Kartelë e
kredi

kohët
7-9 dite pune
Kosto
0 - 20kg 99.00€
21 - 40kg 190.00€
Qipro
Pagesë

Pagesë
në dorëzim

Transfer
banking

Fature Paypal

Kartelë e
kredi

kohët
5-7 dite pune
Kosto
0 - 20kg 79.00€
21 - 40kg 150.00€
Rusi
Pagesë

Pagesë
në dorëzim

Transfer
banking

Fature Paypal

Kartelë e
kredi

kohët
5-9 dite pune
Kosto
0 - 20kg 59.00€
21 - 40kg 119.00€
Switzerland
Pagesë

Pagesë
në dorëzim

Transfer
banking

Fature Paypal

Kartelë e
kredi

kohët
4-7 dite pune
Kosto
0 - 20kg 25.00€
21 - 40kg 50.00€
 

Nb:

Për të gjitha porositë me një adresë transporti, përveç Italisë dhe peshon më shumë se 40 kg (p.sh. 3 aspiratorë ose 1500 izolatorë për gardhe), kostot e transportit do të llogariten në kohën e arkëtimit, pasi të tregoni adresën. komplet me transportin.
Pyetje të shpeshta:
A duhet të blej një nxjerrës zjarri? Në cilën varg transporti hyn?

 

Nxjerrësit e fireplace Gemi (të gjitha modelet) janë në rangun e parë 0-20 kg