Energjizues me fuqi të dyfishtë

Gemi ofron zgjidhje të ndryshme ideale për çdo nevojë, për të siguruar performancë të shkëlqyer dhe kosto të ulët të operimit. Zgjidhni këto modele të energjive Gemi Elettronica. 100% Made In Italy, me garanci 3-vjeçare, për të ofruar një zgjidhje për problemet tuaja. Garancia e kthimit të parave. Mbroni tani fushën tuaj nga invazion i kafshëve të egër. Ndërtoni hekurudhën tuaj elektrike.

Energjizuesit e gardhit elektrik

A jeni duke kërkuar një energjizues hekurudhë elektrik që është i aftë për të operuar në të dy rrymat e energjisë 220/230 V dhe bateria 12 V? Gemi ofron zgjidhje të ndryshme ideale për çdo nevojë, për të siguruar performancë të shkëlqyer dhe kosto të ulët të operimit. Zgjidhni këto modele të energjive Gemi Elettronica. 100% Made In Italy, me garanci 3-vjeçare, për të ofruar një zgjidhje për problemet tuaja. Garancia e kthimit të parave. Mbrojtuni fushën tuaj tani nga invazion i kafshëve të egër. Ndërtoni hekurudhën tuaj elektrike.

Energjizues i gardhit elektrik 12 / 220 - 230 V

A jeni duke kërkuar një energjizues hekurudhë elektrik që është i aftë për të operuar në të dy rrymat e energjisë 220/230 V dhe bateria 12 V? Gemi ofron zgjidhje të ndryshme ideale për çdo nevojë, për të siguruar performancë të shkëlqyer dhe kosto të ulët të operimit. Zgjidhni këto modele të energjive Gemi Elettronica. 100% Made In Italy, me garanci 3-vjeçare, për të ofruar një zgjidhje për problemet tuaja. Garancia e kthimit të parave. Mbrojtuni fushën tuaj tani nga invazion i kafshëve të egër. Ndërtoni hekurudhën tuaj elektrike.

Gemi ofron zgjidhje të ndryshme ideale për çdo nevojë, për të siguruar performancë të shkëlqyer dhe kosto të ulët të operimit. Nëse jeni duke kërkuar një energjizues hekurudhë elektrik që mund të funksionojë në të dy rrymat e energjisë 220/230 V dhe 12 V bateria, atëherë zgjidhja e duhur për ju janë energjizuesit Gemi Elettronica. Këto produkte të seleksionuara ofrojnë performancë të shkëlqyer dhe kosto të ulët të operimit. Për më tepër, ato janë 100% prodhuar në Itali dhe ofrojnë garanci 3-vjeçare, për t'ju sjellë një zgjidhje të qëndrueshme për problemet e mbrojtjes së fushës suaj nga invazion i kafshëve të egër. Mos hezitoni, mbrojeni tokën tuaj me një hekurudhë elektrike të ndërtuar nga Gemi Elettronica.

Read more »

Elettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico reElettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico re
  • -40%
  Elektrifikues B/12 SHUMË I FORTË Set komplet + 2 bateri të rikarikueshme fuqi të dyfishtë 12V / 220 V për gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Krijimi I një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V (ky set përmban 2 bateri me kasa të rikarikueshme 12V)....
  25 276 ALL42 127 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
  Elettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico reElettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico re
   • -40%
   Elektrifikues B/12 SHUMË I FORTË Set komplet + 2 bateri të rikarikueshme fuqi të dyfishtë 12V / 220 V për gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Krijimi I një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V (ky set përmban 2 bateri me kasa të rikarikueshme 12V)....
   25 276 ALL42 127 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
   Elettrificatore B/12 extra forte con pannello solare doppia alimentazione 12 V (a Batteria) / 220V per recinto elettrico recinziElettrificatore B/12 extra forte con pannello solare doppia alimentazione 12 V (a Batteria) / 220V per recinto elettrico recinzi
    • -40%
    Elektrifikues B/12 shumë I fortë me panel diellor, fuqi e e dyfishtë 12V (Bateri) / 220 V për gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V me panel diellor 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është...
    30 351 ALL50 585 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
    Elettrificatore B/12 extra forte con pannello solare doppia alimentazione 12 V (a Batteria) / 220V per recinto elettrico recinziElettrificatore B/12 extra forte con pannello solare doppia alimentazione 12 V (a Batteria) / 220V per recinto elettrico recinzi
     • -40%
     Elektrifikues B/12 shumë I fortë me panel diellor, fuqi e e dyfishtë 12V (Bateri) / 220 V për gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V me panel diellor 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është...
     30 351 ALL50 585 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
     Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzionElettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
      • -50%
      Gemi Elettronica B/12 shumë i fortë që punon me bateri ushqim i dyfishtë 12V / 220V për gardhe elektrike gardh elektrik gardh I elektrifikuar për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Krijimi i një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është...
      15 125 ALL30 250 ALLÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
      Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzionElettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
       • -50%
       Gemi Elettronica B/12 shumë i fortë që punon me bateri ushqim i dyfishtë 12V / 220V për gardhe elektrike gardh elektrik gardh I elektrifikuar për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Krijimi i një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është...
       15 125 ALL30 250 ALLÇmimi i rregullt-50% offÇmimi

       Questions and Answers

       Gardhi elektrik: për çfarë është?

       Gardhi elektrik Gemi - 100% Made in Italy - përdoret për të larguar kafshët e egra si derrat e egër, dreri, dhelpra, etj. Qëllimi i gardheve elektrike është të mbrojë territorin nga pushtimet e shëmtuara. Përdoret gjithashtu për të mbajtur kafshë të tilla si lopë, dele, derra etj. Nuk ka lidhje me gjuetinë. Ne disponojmë të gjitha certifikatat ligjore për prodhimin dhe shitjen e gardheve elektrike. Kjo është e vetmja zgjidhje ligjore për ata që duan të mbrojnë plantacionet e tyre.

       A është gardhi elektrik i rrezikshëm për njerëzit?

       Gardhi elektrik për kafshët nuk është as i rrezikshëm për njerëzit dhe as për kafshët. Si për çdo gjë, edhe për rrethojat elektrike ekziston një standard që përcakton vlerat që duhen respektuar. Energjizuesi i gardhit është një produkt që lëshon impulse të ndërprera me një amperazh të ulët.

       Çfarë ju nevojitet për një gardh elektrik për derrat e egër dhe kafshët e tjera?

       Për të krijuar një gardh elektrik për kafshët ju nevojiten: një Gemi energiser - 100% Prodhuar në Itali - për gardhe që bartin rrymën në gardh, një tel përcjellës të elektrizuar për gardhin dhe izolatorë për gardhe të elektrizuar të vidhosur në shtylla për të mbajtur telin .

       Çfarë furnizohet me energjizuesin e gardhit?

       Me modelin aktual furnizojmë: kabllo tokëzimi dhe kabllo me piskatore për t'u lidhur në gardh. Me modelin me fuqi të dyfishtë, ne ofrojmë një furnizim me energji 220 V, kabllo për lidhjet me baterinë e makinës (pozitive dhe negative), një kabllo tokëzimi dhe një kabllo me piskatore për t'u lidhur me gardhin.

       Pse të futni 3 shtylla për tokëzimin e gardhit elektrik?

       Tokëzimi është një gjë thelbësore për funksionalitetin e gardhit elektrik për kafshët, kështu që rekomandohet ta bëni atë në mënyrë korrekte. Për të pasur shkarkimin total të rrymës nga energjia, është e nevojshme të bëhet tokëzimi duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar prej 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 metra larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë të lagësht dhe 20 cm jashtë dhe më pas t'i lidhni me kabllon e verdhë. Së bashku me gardhin elektrik furnizojmë vetëm 1 metër kabllo që duhet të lidhet me shtyllën e parë. Rekomandohet të bëhet aty ku ka prani bimësie, pra tokë me lagështi. Toka e thatë nuk është përçuese. Sipas testeve të kryera, vendosja e 3 shtyllave në çdo lloj terreni nuk do të ketë asnjë problem funksionaliteti. Nëse vendosni vetëm një kunj, fuqia e rrymës do të jetë më e vogël se diapazoni i saj dhe kafshët do të jenë në gjendje të kalojnë gardhin.

       Sa kohë zgjat një bateri për energjinë portative dhe cilën duhet të përdor?

       Për një energji elektrike B12 mjafton të përdorni një bateri makine 12V 40Ah. Autonomia, nëse nuk ka shpërndarje në gardhin elektrik, është rreth 10/12 ditë. Përndryshe zgjat më pak.

       Rryma është pak larg nga mbyllja elektrike e kafshëve. Çfarë duhet bërë? Si të bashkoni dy gardhe?

       Nëse rryma është larg gardhit elektrik, për energjinë tuaj Gemi - 100% Prodhuar në Itali - ne kemi kabllon e kalimit të tensionit të lartë që mund të funksionojë në sipërfaqe ose nën tokë, pa u shkarkuar. Me këtë kabllo mundësohet bartja e rrymës në gardh, pa asnjë shpërndarje. Kablloja për gardhe elektrike mund të përdoret gjithashtu për të bashkuar dy gardhe, pastaj për të lidhur një skaj me një gardh të parë dhe skajin tjetër me një gardh të dytë, kur ka pak distancë midis një gardh dhe një tjetër.

       Si të shihni nëse ka energji elektrike në gardh?

       Për të kontrolluar nëse ka rrymë në gardhin elektrik për kafshët, mjafton të sillni majën e një kaçavide me një dorezë të izoluar disa mm larg telit të gardhit. Në momentin që dëgjoni një tik-tak, do të thotë se ka rrymë në gardhin elektrik.

       Çfarë nënkuptojnë dritat ndezëse në energjinë për gardhe elektrike?

       Dritat e sinjalit që ndezin në mënyrë alternative në energjinë për gardhe elektrike tregojnë funksionimin e duhur të pajisjes.

       A mund të qëndrojë një energjizues jashtë?

       Një energjizues nuk mund të jetë jashtë. Duhet të mbahet brenda në mënyrë që të mos dëmtohet nga moti i keq.

       Si të instaloni gardhin elektrik?

       Një energjizues nuk mund të mbahet jashtë. Duhet të mbahet brenda për të parandaluar dëmtimin nga moti. Për të shkarkuar të gjithë rrymën e tij, duhet të tokëzohet duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 m larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë (të lagësht) dhe 20 cm jashtë, dhe më pas të lidhen me kabllon verdhë-jeshile. Pajisja ka një kabllo të kuqe pozitive në daljen e saj që lidhet me gardhin dhe një kabllo të verdhë-jeshile që lidhet me shtyllën e parë të tokës. Asnjëherë mos lidhni dy elektrifikues në të njëjtin tel, pasi dy impulset mund të anulojnë njëri-tjetrin, duke shkaktuar probleme. Mund të lidhni dy elektrifikues në të njëjtin gardh, por t'i mbani në dy linja tela të veçanta.