Energjizuesit e baterive 12 V

Illirët dhe Romakët në antikitet kishin zakon të ndërtonin gardhe për të mbështetur tokat e tyre dhe për të mbajtur kafshët e tyre në shoqëri të sigurt. Sot, teknologjia ka ndryshuar në mënyra të mëdha por Nevojat e ujit dhe mjetet për kontrollin e tokës dhe kafshëve ende janë të rëndësishme për çdo fermer ose pronar tokash. Një zgjidhje e mirë është Electric Fence Energiser.

Energiser elektrik i gardhit

Nëpër shekuj, gardhet ndryshuan nga deri ku rregullohen ata dhe nga metoda për të ngritur toka. Sot, electric fence energizer eshte zgjedhur si zgjidhja e mënyrës më efektive dhe të volitshme për kontrollin e tokës dhe kafshëve. Energjia elektrike me bateri 12V është një zgjidhje ideale për të siguruar kontrollin maksimal të kafshëve dhe mbrojtjen e kënetës, ku nuk ka asnjë mjet energjie elektrike.

Energjizues elektrik i gardhit me batteri makinë

Nëse nuk dispononi me energji elektrike ose kënetë që është shumë e largët nga ndërtesa, është mjaft e vështirë të përdorni energjitë elektrike të zakonshëm. Por mos u shqetësoni, pasi electric fence energizer me bateri makine është zgjidhja më e mirë për ju. E projektuar për të punuar me çdo klimë dhe kusht të motit, energjizuesi 12V mund të ushqehet nga një bateri makine 12V, një set 2 bateri 12V të rimbushshme me 220V energji elektrike ose duke përdorur një panel diellor të përshtatshëm. Përqindja e masës të sistemit nuk është vetëm funksioni i përdorur e baterive dhe konsumit të energjisë, por gjithashtu është përdorur për të siguruar përputhshmërinë e plotë në suaza.

Në Gemi, ne kuptojmë se duke ju siguruar mjetets me efektive dhe të përshtatshme për të kontrolle juaj kafshët gjatë gjithë vitit, është shumë e rëndësishme për ju. Prandaj, të gjithë produktet tona si electric fence energiser ofrohen me një fuqi të gjithanshëm dhe fuqi të madhe në çdo klimë dhe kusht të motit. Në këtë mënyrë, ju mund të jeni të sigurt se gardhi juaj dhe kafshët tuaja janë mbrojtur në mënyrë të përsosur, pa marrë parasysh po këndet e tokës apo dimri i ftohtë.

Gemi gjithashtu ofron një numër të madh metalike, plastike dhe druri të gardhit, si dhe mjetet e tjera të ndërtimit të tokës. Ju mund të zgjidhni nga një sërë e dashamirësve për shkarkime, siç janë shkarkot rreth kafsheve, shkarkot për kafshë, shkarkot metalike dhe shumë të tjera. Ne gjithashtu ofrojmë numrin më të madh të mbeturinave dhe prodhimeve të lëvizshme të bardhë dhe të verdhë në treg, duke siguruar mundësi të forta të përshtatshme dhe të përshtatshme për çdo pronar tokësore dhe fermerinë.

Read more »

Elettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico reElettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico re
  • -40%
  Elektrifikues B/12 SHUMË I FORTË Set komplet + 2 bateri të rikarikueshme fuqi të dyfishtë 12V / 220 V për gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Krijimi I një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V (ky set përmban 2 bateri me kasa të rikarikueshme 12V)....
  24 982 ALL41 637 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
  Elettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico reElettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico re
   • -40%
   Elektrifikues B/12 SHUMË I FORTË Set komplet + 2 bateri të rikarikueshme fuqi të dyfishtë 12V / 220 V për gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Krijimi I një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V (ky set përmban 2 bateri me kasa të rikarikueshme 12V)....
   24 982 ALL41 637 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
   Elettrificatore B/12 extra forte con pannello solare doppia alimentazione 12 V (a Batteria) / 220V per recinto elettrico recinziElettrificatore B/12 extra forte con pannello solare doppia alimentazione 12 V (a Batteria) / 220V per recinto elettrico recinzi
    • -40%
    Elektrifikues B/12 shumë I fortë me panel diellor, fuqi e e dyfishtë 12V (Bateri) / 220 V për gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V me panel diellor 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është...
    29 998 ALL49 997 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
    Elettrificatore B/12 extra forte con pannello solare doppia alimentazione 12 V (a Batteria) / 220V per recinto elettrico recinziElettrificatore B/12 extra forte con pannello solare doppia alimentazione 12 V (a Batteria) / 220V per recinto elettrico recinzi
     • -40%
     Elektrifikues B/12 shumë I fortë me panel diellor, fuqi e e dyfishtë 12V (Bateri) / 220 V për gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V me panel diellor 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është...
     29 998 ALL49 997 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
     Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzionElettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
      • -50%
      Gemi Elettronica B/12 shumë i fortë që punon me bateri ushqim i dyfishtë 12V / 220V për gardhe elektrike gardh elektrik gardh I elektrifikuar për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Krijimi i një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është...
      14 949 ALL29 898 ALLÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
      Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzionElettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
       • -50%
       Gemi Elettronica B/12 shumë i fortë që punon me bateri ushqim i dyfishtë 12V / 220V për gardhe elektrike gardh elektrik gardh I elektrifikuar për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Krijimi i një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është...
       14 949 ALL29 898 ALLÇmimi i rregullt-50% offÇmimi

       Questions and Answers

       Gardhi elektrik: për çfarë është?

       Gardhi elektrik Gemi - 100% Made in Italy - përdoret për të larguar kafshët e egra si derrat e egër, dreri, dhelpra, etj. Qëllimi i gardheve elektrike është të mbrojë territorin nga pushtimet e shëmtuara. Përdoret gjithashtu për të mbajtur kafshë të tilla si lopë, dele, derra etj. Nuk ka lidhje me gjuetinë. Ne disponojmë të gjitha certifikatat ligjore për prodhimin dhe shitjen e gardheve elektrike. Kjo është e vetmja zgjidhje ligjore për ata që duan të mbrojnë plantacionet e tyre.

       A është gardhi elektrik i rrezikshëm për njerëzit?

       Gardhi elektrik për kafshët nuk është as i rrezikshëm për njerëzit dhe as për kafshët. Si për çdo gjë, edhe për rrethojat elektrike ekziston një standard që përcakton vlerat që duhen respektuar. Energjizuesi i gardhit është një produkt që lëshon impulse të ndërprera me një amperazh të ulët.

       Çfarë ju nevojitet për një gardh elektrik për derrat e egër dhe kafshët e tjera?

       Për të krijuar një gardh elektrik për kafshët ju nevojiten: një Gemi energiser - 100% Prodhuar në Itali - për gardhe që bartin rrymën në gardh, një tel përcjellës të elektrizuar për gardhin dhe izolatorë për gardhe të elektrizuar të vidhosur në shtylla për të mbajtur telin .

       Çfarë furnizohet me energjizuesin e gardhit?

       Me modelin aktual furnizojmë: kabllo tokëzimi dhe kabllo me piskatore për t'u lidhur në gardh. Me modelin me fuqi të dyfishtë, ne ofrojmë një furnizim me energji 220 V, kabllo për lidhjet me baterinë e makinës (pozitive dhe negative), një kabllo tokëzimi dhe një kabllo me piskatore për t'u lidhur me gardhin.

       Pse të futni 3 shtylla për tokëzimin e gardhit elektrik?

       Tokëzimi është një gjë thelbësore për funksionalitetin e gardhit elektrik për kafshët, kështu që rekomandohet ta bëni atë në mënyrë korrekte. Për të pasur shkarkimin total të rrymës nga energjia, është e nevojshme të bëhet tokëzimi duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar prej 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 metra larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë të lagësht dhe 20 cm jashtë dhe më pas t'i lidhni me kabllon e verdhë. Së bashku me gardhin elektrik furnizojmë vetëm 1 metër kabllo që duhet të lidhet me shtyllën e parë. Rekomandohet të bëhet aty ku ka prani bimësie, pra tokë me lagështi. Toka e thatë nuk është përçuese. Sipas testeve të kryera, vendosja e 3 shtyllave në çdo lloj terreni nuk do të ketë asnjë problem funksionaliteti. Nëse vendosni vetëm një kunj, fuqia e rrymës do të jetë më e vogël se diapazoni i saj dhe kafshët do të jenë në gjendje të kalojnë gardhin.

       Sa kohë zgjat një bateri për energjinë portative dhe cilën duhet të përdor?

       Për një energji elektrike B12 mjafton të përdorni një bateri makine 12V 40Ah. Autonomia, nëse nuk ka shpërndarje në gardhin elektrik, është rreth 10/12 ditë. Përndryshe zgjat më pak.

       Rryma është pak larg nga mbyllja elektrike e kafshëve. Çfarë duhet bërë? Si të bashkoni dy gardhe?

       Nëse rryma është larg gardhit elektrik, për energjinë tuaj Gemi - 100% Prodhuar në Itali - ne kemi kabllon e kalimit të tensionit të lartë që mund të funksionojë në sipërfaqe ose nën tokë, pa u shkarkuar. Me këtë kabllo mundësohet bartja e rrymës në gardh, pa asnjë shpërndarje. Kablloja për gardhe elektrike mund të përdoret gjithashtu për të bashkuar dy gardhe, pastaj për të lidhur një skaj me një gardh të parë dhe skajin tjetër me një gardh të dytë, kur ka pak distancë midis një gardh dhe një tjetër.

       Si të shihni nëse ka energji elektrike në gardh?

       Për të kontrolluar nëse ka rrymë në gardhin elektrik për kafshët, mjafton të sillni majën e një kaçavide me një dorezë të izoluar disa mm larg telit të gardhit. Në momentin që dëgjoni një tik-tak, do të thotë se ka rrymë në gardhin elektrik.

       Çfarë nënkuptojnë dritat ndezëse në energjinë për gardhe elektrike?

       Dritat e sinjalit që ndezin në mënyrë alternative në energjinë për gardhe elektrike tregojnë funksionimin e duhur të pajisjes.

       A mund të qëndrojë një energjizues jashtë?

       Një energjizues nuk mund të jetë jashtë. Duhet të mbahet brenda në mënyrë që të mos dëmtohet nga moti i keq.

       Si të instaloni gardhin elektrik?

       Një energjizues nuk mund të mbahet jashtë. Duhet të mbahet brenda për të parandaluar dëmtimin nga moti. Për të shkarkuar të gjithë rrymën e tij, duhet të tokëzohet duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 m larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë (të lagësht) dhe 20 cm jashtë, dhe më pas të lidhen me kabllon verdhë-jeshile. Pajisja ka një kabllo të kuqe pozitive në daljen e saj që lidhet me gardhin dhe një kabllo të verdhë-jeshile që lidhet me shtyllën e parë të tokës. Asnjëherë mos lidhni dy elektrifikues në të njëjtin tel, pasi dy impulset mund të anulojnë njëri-tjetrin, duke shkaktuar probleme. Mund të lidhni dy elektrifikues në të njëjtin gardh, por t'i mbani në dy linja tela të veçanta.