Tenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni e
  • Tenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni e
  • Tenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni e
  • Tenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni e

  Tenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni e

  Gemi Elettronica Tensionues për gardh elektrik me kriketë për fill përçues deri 6 mm² dhe për shirita gardh elektrik gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara

  • I lehtë për t'u përdorur për të vendosur tërheqjen e duhur në telin përçues ose në shirit.
  • Mund të instalohet në çdo pjesë të gardhit, në sajë të rondelës së thjeshtë, filli vendoset në tensionin e duhur në vetëm pak rrotullime.
  • Tensionuesi me kriketë Gemi Elettronica, është I dobishëm për gardhin tuaj elektrik rrethime elektrike kullotash për kuaj, poni, lopë, dhite, dele, derra të egër, drerë, gjedhë etj
  181 Lekë
  me TVSH
  Out-of-Stock

  Dorëzimi në 4-8 ditë

  Quantity:

  Tarifat e transportit: TBD

  Kthim falas për 100 ditë

  Menyra Pagese

  TENSIONUES KRIKETË
  PËR FILL PËRÇUES
  PËR GARDH ELEKTRIK

  Tenditore Recinto Elettrico 1 | Gemi Market

  Ideal për

  të vendosur tërheqje
  në gardhin tuaj.

  Tensionuesi ose tërheqësi I telit mund të instalohet
  në çdo pjesë të gardhit, në sajë të
  rondelës së thjeshtë. Filli vendoset në
  tensionin e duhur në vetëm pak rrotullime.

  Universal

  I përshtatshëm për tela
  dhe për shirita gjithashtu.

  Një aksesor I domosdoshëm
  pë t'I dhënë fortësi dhe qëndrueshmëri
  gardhit tuaj elektrik.

  Tenditore Recinto Elettrico 2 | Gemi Market
  Sicuro e certificato | Gemi Market

  I sigurt dhe I çertifkuar.

  Që në 1983
  Kujdes për
  sigurinë tuaj.

  Që në 1983, ne kemi patur
  specialistë ne kompani për
  ndërtimin e produkteve
  për gardhet elektrike.
  Blerja e një produkti
  Gemi Elettronica do të thotë të zgjedhësh
  cilësinë dhe sigurinë.

  Çfare thonë klientët tanë?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Më të pëlqyerat në botë.

  Thonë
  klientët tanë

  I parI në botë në
  kategorinë e tij në sajë të
  mijëra përshtypjeve pozitive
  nga e gjithë bota ne TrustPilot

  Përshtypjet tona në video

  Zbuloni opinionin e
  atyre që e kanë provuar atë.

  Me qindra video të dërguara
  nga klientët si ty.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Koha dhe kostot e transportit?

  Ne dërgojme në të gjithëbotën në 3/8 ditë
  ditë pune

  Gjeni këtu të gjitha kohët dhe kostot:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Si mund të paguaj?

  Më shumë se 10 mënyra
  pagese.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  A ka një garanci për gardhet Gemi?

  3 vite
  garanci.

  Mbi çdo përbërës
  të Gardheve Elektrike
  (pjesë elektrike ose strukturë).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 ditë për ta rimenduar.

  Të kënaqur
  ose të rimbursuar.

  Ne nuk do të kemi nevojë
  për ndonjë shpjegim.
  Ne do ta tërheqim produktin me shpenzimet tona
  dhe ju do të merrni rimbursimin tuaj

  Avantazhi i blerjes nga

  fabrika.

  1) Këshillim falas derisa problemi
  të zgjidhet përfundimisht.

  Ju do merrni përgjigje në telefon nga
  teknikët tanë të specializuar me vite
  eksperience në fushë.
  Telefononi tani në(+39) 02.87165556
  ose shkruani nëordinigemi@gmail.com

  2) Keni një problem me ndonjë nga produktet tona?
  Ne do ta zëvendesojmë menjëherë produktin

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Çmime fabrike. Kurseni
  duke mos blerë nga rishitësit.

  4) 40 vjet eksperiencë në industri
  në shërbimin tuaj.

  5) Dizenjuar dhe prodhuar plotësisht
  në Itali.
  në njësinë tonë prodhuese
  me mbi 10,000 metra katrorë

  GEMI EFA 008

  Referencat specifike

  Produkt i ri

  Questions and Answers

  Çfarë ju nevojitet për një gardh elektrik për derrat e egër dhe kafshët e tjera?

  Për të krijuar një gardh elektrik për kafshët ju nevojiten: një Gemi energiser - 100% Prodhuar në Itali - për gardhe që bartin rrymën në gardh, një tel përcjellës të elektrizuar për gardhin dhe izolatorë për gardhe të elektrizuar të vidhosur në shtylla për të mbajtur telin .
  Tenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni e

  Tenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni e

  181 Lekë
  me TVSH