Tenditore per filo conduttore con blocco a ruota dentata Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettrificate - Gemi Ele
  • Tenditore per filo conduttore con blocco a ruota dentata Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettrificate - Gemi Ele
  • Tenditore per filo conduttore con blocco a ruota dentata Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettrificate - Gemi Ele
  • Tenditore per filo conduttore con blocco a ruota dentata Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettrificate - Gemi Ele

  Tenditore per filo conduttore con blocco a ruota dentata Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettrificate

  Gemi Elettronica Tensionues për fill përçues me bllokues me rrotë të dhëmbëzuar Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Rrethime të Elektrifikuara

  • Tensionues për fill përçues me bllokues me rrotë të dhëmbëzuar; i dobishëm për të ndërtuar gardh elektrik për të vendosur në tensionin e duhur fillin përçues ose shiritin.
  • Tensionuesi Gemi është ndërtuar me çelik inoks, material I fortë që garanton një jetëgjatësi të gardhit elektrik.
  • I pajisur me sistem bllokimi me rrotë të dhëmbëzuar, ideal për gardh elektrik rrethime elektrike kullotash për kuaj, poni, lopë, dhite, dele, derra të egër, drerë, gjedhë etj
  629 Lekë
  me TVSH
  Out-of-Stock

  Dorëzimi në 4-8 ditë

  Quantity:

  Tarifat e transportit: TBD

  Kthim falas për 100 ditë

  Menyra Pagese

  TENSIONUES ME RROTË TË DHËMBËZUAR
  ME BLLOKUES
  PËR FILL ELEKTRIK
  PËR GARDH ELEKTRIK

  Tenditore Recinto Elettrico 1 | Gemi Market

  Ideal për

  të vendosur tensionin
  e duhur në fill

  Në çelik inoks
  me rrotë të dhëmbëzuar
  dhe funksion bllokimi.

  Universal

  I përshtatshëm për tela
  dhe shirita gjithashtu

  Kur ndërtoni një gardh elektrik
  do të ketë gjithmonë ndryshime gjatë kohës
  për shkak të klimës.
  Metali do të zgjatet në mot të nxehtë ose do të mblidhet
  kur bën ftohtë.
  Prandaj është gjithmonë e rëndësishme të
  të vendosni tensionuesin në gardh.

  Tenditore Recinto Elettrico 2 | Gemi Market
  Sicuro e certificato | Gemi Market

  I sigurt dhe I çertifkuar.

  Që në 1983
  Kujdes për
  sigurinë tuaj.

  Që në 1983, ne kemi patur
  specialistë ne kompani për
  ndërtimin e produkteve
  për gardhet elektrike.
  Blerja e një produkti
  Gemi Elettronica do të thotë të zgjedhësh
  cilësinë dhe sigurinë.

  Çfare thonë klientët tanë?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Më të pëlqyerat në botë.

  Thonë
  klientët tanë

  I parI në botë në
  kategorinë e tij në sajë të
  mijëra përshtypjeve pozitive
  nga e gjithë bota ne TrustPilot

  Përshtypjet tona në video

  Zbuloni opinionin e
  atyre që e kanë provuar atë.

  Me qindra video të dërguara
  nga klientët si ty.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Koha dhe kostot e transportit?

  Ne dërgojme në të gjithëbotën në 3/8 ditë
  ditë pune

  Gjeni këtu të gjitha kohët dhe kostot:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Si mund të paguaj?

  Më shumë se 10 mënyra
  pagese.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  A ka një garanci për gardhet Gemi?

  3 vite
  garanci.

  Mbi çdo përbërës
  të Gardheve Elektrike
  (pjesë elektrike ose strukturë).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 ditë për ta rimenduar.

  Të kënaqur
  ose të rimbursuar.

  Ne nuk do të kemi nevojë
  për ndonjë shpjegim.
  Ne do ta tërheqim produktin me shpenzimet tona
  dhe ju do të merrni rimbursimin tuaj

  Avantazhi i blerjes nga

  fabrika.

  1) Këshillim falas derisa problemi
  të zgjidhet përfundimisht.

  Ju do merrni përgjigje në telefon nga
  teknikët tanë të specializuar me vite
  eksperience në fushë.
  Telefononi tani në(+39) 02.87165556
  ose shkruani nëordinigemi@gmail.com

  2) Keni një problem me ndonjë nga produktet tona?
  Ne do ta zëvendesojmë menjëherë produktin

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Çmime fabrike. Kurseni
  duke mos blerë nga rishitësit.

  4) 40 vjet eksperiencë në industri
  në shërbimin tuaj.

  5) Dizenjuar dhe prodhuar plotësisht
  në Itali.
  në njësinë tonë prodhuese
  me mbi 10,000 metra katrorë

  GEMI EFA 054

  Referencat specifike

  Produkt i ri

  Questions and Answers

  Çfarë ju nevojitet për një gardh elektrik për derrat e egër dhe kafshët e tjera?

  Për të krijuar një gardh elektrik për kafshët ju nevojiten: një Gemi energiser - 100% Prodhuar në Itali - për gardhe që bartin rrymën në gardh, një tel përcjellës të elektrizuar për gardhin dhe izolatorë për gardhe të elektrizuar të vidhosur në shtylla për të mbajtur telin .
  Tenditore per filo conduttore con blocco a ruota dentata Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettrificate - Gemi Ele

  Tenditore per filo conduttore con blocco a ruota dentata Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettrificate

  629 Lekë
  me TVSH