Elektrike barriera energjike 230 V

Krijimi i barriereve elektrike të ushtruara nga 220 V është ideale për barriera elektrike, në mënyrë që brenda disa dhjetëra metrash, të mund të përdoret energjia elektrike për furnizimin e energjisë. Ushqyesit elektrikë për barriera 220 V / 230 V janë zgjidhje me performancë të lartë, me raportin më të mirë të çmimit (blerë direkt nga fabrika nga prodhuesi), dhe kërkojnë mirëmbajtje të ulët në të ardhmen. Ky lloj furnizimi në energji rekomandohet për barriera që strehohen disa lloj specieve të kafshëve, si lopë, delet, derr, kuaj dhe të tjera...

Fornues energjie elektrike për barriera të shtëpisë

Elektrike barriera energjike 230 V është një zgjidhje e shkëlqyer për të mbajtur kafshët të sigurta dhe për të ndarë pasuritë. Ky ushqyes energjik ofron forcë të mjaftueshme për të kontrolluar barriera elektrike të shtëpisë. Me një prodhim të lartë dhe me një çmim të arsyeshëm, ushqyesit elektrikë 230 V janë zgjidhjet më të mira për barriera elektrike të shtëpisë.

Një barriera elektrike e shtëpisë është ideale për kafshët e vogla dhe të mesme, siç janë dele, lopë dhe kuaj. Nëpërmjet kësaj zgjidhjeje, mund të kontrollohen lëvizjet e kafshëve dhe të sigurohet siguria e tyre. Me një barriera elektrike të shtëpisë, gjithashtu mund të ndahen zona të ndryshme dhe të përcaktohet hapësira e përshtatshme për çdo kafshë.

Shtëpisë elektrike Barriera Energjike Ndryshime 230 V

Ndryshuesit elektrikë të barriera shtëpiake 230 V janë zgjidhje të mira për ata që janë në kërkim të një barriere elektrike me performancë të lartë dhe të lehtë në mirëmbajtje. Ky lloj ndryshuesi është ideal për kafshët e vogla dhe të mesme, si dhe për zona të vogla të barierave. Me një prodhim të lartë dhe me një çmim të arsyeshëm, ndryshuesi i barriera shtëpiake 230 V është zgjidhja e duhur për të siguruar sigurinë e kafshëve tuaj.

Ndryshuesit elektrikë të barriera 230 V vijnë me një mori karakteristikash, përfshirë sisteme të kontrollit të tensionit dhe mundësinë e përdorimit të baterive për emergjencë. Këto karakteristika e bëjnë këtë ushqyes energjik të përshtatshëm për përdorim në zonat rurale dhe në ato ku ka një furnizim të gabuar të energjisë.

Fiksni bazen e barriereve elektrike shtëpiake 230 V

Baza fikse e barriereve elektrike shtëpiake 230 V është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë një barriere elektrike me performancë të lartë dhe të lehtë në instalim. Këto baza janë ideale për përdorim në zona të ndryshme, duke përfshirë stalle, kopshte dhe fusha. Me një prodhim të lartë dhe një çmim të arsyeshëm, baza fikse e barriereve shtëpiake 230 V është zgjidhja e duhur për të siguruar sigurinë e barriereve tuaja elektrike.

Këto baza vijnë me një mori karakteristikash, përfshirë tensionin e kontrollit dhe sisteme të lehta të instalimit. Këto karakteristika e bëjnë bazon e barriereve shtëpiake 230 V të përshtatshme për përdorim në zona të ndryshme dhe me kushte të ndryshme të terrenit.

Në fund, barriera elektrike 230 V është zgjidhja e duhur për të mbajtur kafshët tuaj të sigurta dhe për të ndarë pasuritë në zona të ndryshme. Me një prodhim të lartë dhe një çmim të arsyeshëm, barriera elektrike 230 V është zgjidhja ideale për ushqyesit, ndryshuesit dhe bazat e barriereve elektrike të shtëpisë. Sigurohuni që ta blini direkt nga prodhuesi për të marrë çmimin më të mirë dhe për të siguruar performancën më të mirë për barrier

Read more »

Elettrificatore E/220 per Recinto Elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo Equitazione CavalloElettrificatore E/220 per Recinto Elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo Equitazione Cavallo
  • -30%
  Gemi Elettronica Elektrifikues Gardhi E/220 për Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara Gardhe për Kullota Kalërim kuaj lopë poni Gardh elektrik, gardh i elektrifikuar, gardh kullotash - për kuaj, poni, lopë, dhitë, dele, derr I egër, drerë, gjedhë Shtrirja maksimale e elektrifikuesit 5000 metra tel perçues Produkt I...
  10 036 ALL14 337 ALLÇmimi i rregullt-30% offÇmimi
  Elettrificatore E/220 per Recinto Elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo Equitazione CavalloElettrificatore E/220 per Recinto Elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo Equitazione Cavallo
   • -30%
   Gemi Elettronica Elektrifikues Gardhi E/220 për Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara Gardhe për Kullota Kalërim kuaj lopë poni Gardh elektrik, gardh i elektrifikuar, gardh kullotash - për kuaj, poni, lopë, dhitë, dele, derr I egër, drerë, gjedhë Shtrirja maksimale e elektrifikuesit 5000 metra tel perçues Produkt I...
   10 036 ALL14 337 ALLÇmimi i rregullt-30% offÇmimi
   Elettrificatore E/220 EXTRAFORTE per recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo 220 V per animali cinghialElettrificatore E/220 EXTRAFORTE per recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo 220 V per animali cinghial
    • -40%
    Gemi Elettronica Elektrifikues E/220 SHUMË I FORTË për gardhe elektrike rrethime te elektrifikuara rrethime kullotash për Kuaj Lopë Derra të Egër Derra Gardh elektrik, elektrifikues, rrethime kullotash - per kuaj, poni, lopë, dhi, dele, derra të egër, drerë, gjedhë Shtrirja maksimale e elektrifikuesit - 8000 metra tel...
    14 557 ALL24 261 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
    Elettrificatore E/220 EXTRAFORTE per recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo 220 V per animali cinghialElettrificatore E/220 EXTRAFORTE per recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo 220 V per animali cinghial
     • -40%
     Gemi Elettronica Elektrifikues E/220 SHUMË I FORTË për gardhe elektrike rrethime te elektrifikuara rrethime kullotash për Kuaj Lopë Derra të Egër Derra Gardh elektrik, elektrifikues, rrethime kullotash - per kuaj, poni, lopë, dhi, dele, derra të egër, drerë, gjedhë Shtrirja maksimale e elektrifikuesit - 8000 metra tel...
     14 557 ALL24 261 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi

     Questions and Answers

     Gardhi elektrik: për çfarë është?

     Gardhi elektrik Gemi - 100% Made in Italy - përdoret për të larguar kafshët e egra si derrat e egër, dreri, dhelpra, etj. Qëllimi i gardheve elektrike është të mbrojë territorin nga pushtimet e shëmtuara. Përdoret gjithashtu për të mbajtur kafshë të tilla si lopë, dele, derra etj. Nuk ka lidhje me gjuetinë. Ne disponojmë të gjitha certifikatat ligjore për prodhimin dhe shitjen e gardheve elektrike. Kjo është e vetmja zgjidhje ligjore për ata që duan të mbrojnë plantacionet e tyre.

     A është gardhi elektrik i rrezikshëm për njerëzit?

     Gardhi elektrik për kafshët nuk është as i rrezikshëm për njerëzit dhe as për kafshët. Si për çdo gjë, edhe për rrethojat elektrike ekziston një standard që përcakton vlerat që duhen respektuar. Energjizuesi i gardhit është një produkt që lëshon impulse të ndërprera me një amperazh të ulët.

     Çfarë ju nevojitet për një gardh elektrik për derrat e egër dhe kafshët e tjera?

     Për të krijuar një gardh elektrik për kafshët ju nevojiten: një Gemi energiser - 100% Prodhuar në Itali - për gardhe që bartin rrymën në gardh, një tel përcjellës të elektrizuar për gardhin dhe izolatorë për gardhe të elektrizuar të vidhosur në shtylla për të mbajtur telin .

     Çfarë furnizohet me energjizuesin e gardhit?

     Me modelin aktual furnizojmë: kabllo tokëzimi dhe kabllo me piskatore për t'u lidhur në gardh. Me modelin me fuqi të dyfishtë, ne ofrojmë një furnizim me energji 220 V, kabllo për lidhjet me baterinë e makinës (pozitive dhe negative), një kabllo tokëzimi dhe një kabllo me piskatore për t'u lidhur me gardhin.

     Pse të futni 3 shtylla për tokëzimin e gardhit elektrik?

     Tokëzimi është një gjë thelbësore për funksionalitetin e gardhit elektrik për kafshët, kështu që rekomandohet ta bëni atë në mënyrë korrekte. Për të pasur shkarkimin total të rrymës nga energjia, është e nevojshme të bëhet tokëzimi duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar prej 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 metra larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë të lagësht dhe 20 cm jashtë dhe më pas t'i lidhni me kabllon e verdhë. Së bashku me gardhin elektrik furnizojmë vetëm 1 metër kabllo që duhet të lidhet me shtyllën e parë. Rekomandohet të bëhet aty ku ka prani bimësie, pra tokë me lagështi. Toka e thatë nuk është përçuese. Sipas testeve të kryera, vendosja e 3 shtyllave në çdo lloj terreni nuk do të ketë asnjë problem funksionaliteti. Nëse vendosni vetëm një kunj, fuqia e rrymës do të jetë më e vogël se diapazoni i saj dhe kafshët do të jenë në gjendje të kalojnë gardhin.

     Sa kohë zgjat një bateri për energjinë portative dhe cilën duhet të përdor?

     Për një energji elektrike B12 mjafton të përdorni një bateri makine 12V 40Ah. Autonomia, nëse nuk ka shpërndarje në gardhin elektrik, është rreth 10/12 ditë. Përndryshe zgjat më pak.

     Rryma është pak larg nga mbyllja elektrike e kafshëve. Çfarë duhet bërë? Si të bashkoni dy gardhe?

     Nëse rryma është larg gardhit elektrik, për energjinë tuaj Gemi - 100% Prodhuar në Itali - ne kemi kabllon e kalimit të tensionit të lartë që mund të funksionojë në sipërfaqe ose nën tokë, pa u shkarkuar. Me këtë kabllo mundësohet bartja e rrymës në gardh, pa asnjë shpërndarje. Kablloja për gardhe elektrike mund të përdoret gjithashtu për të bashkuar dy gardhe, pastaj për të lidhur një skaj me një gardh të parë dhe skajin tjetër me një gardh të dytë, kur ka pak distancë midis një gardh dhe një tjetër.

     Si të shihni nëse ka energji elektrike në gardh?

     Për të kontrolluar nëse ka rrymë në gardhin elektrik për kafshët, mjafton të sillni majën e një kaçavide me një dorezë të izoluar disa mm larg telit të gardhit. Në momentin që dëgjoni një tik-tak, do të thotë se ka rrymë në gardhin elektrik.

     A mund të qëndrojë një energjizues jashtë?

     Një energjizues nuk mund të jetë jashtë. Duhet të mbahet brenda në mënyrë që të mos dëmtohet nga moti i keq.

     Si të instaloni gardhin elektrik?

     Një energjizues nuk mund të mbahet jashtë. Duhet të mbahet brenda për të parandaluar dëmtimin nga moti. Për të shkarkuar të gjithë rrymën e tij, duhet të tokëzohet duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 m larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë (të lagësht) dhe 20 cm jashtë, dhe më pas të lidhen me kabllon verdhë-jeshile. Pajisja ka një kabllo të kuqe pozitive në daljen e saj që lidhet me gardhin dhe një kabllo të verdhë-jeshile që lidhet me shtyllën e parë të tokës. Asnjëherë mos lidhni dy elektrifikues në të njëjtin tel, pasi dy impulset mund të anulojnë njëri-tjetrin, duke shkaktuar probleme. Mund të lidhni dy elektrifikues në të njëjtin gardh, por t'i mbani në dy linja tela të veçanta.