Shërbimi "GEMI CARE PACK" është një shërbim gjithëpërfshirës që përbëhet nga një zgjatje garancie 3 ose 5 vjeçare për ventilatorin e oxhakut.

Këtu është 1 produkt.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
4 191 Lekë13 970 LekëÇmimi i rregullt-70% offÇmimi
ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI - Gemi Elettronica
4 191 Lekë13 970 LekëÇmimi i rregullt-70% offÇmimi
ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI - Gemi Elettronica
  • -70%
  Gemi "CARE PACK" garanci shtesë Ju mund të zgjidhni nga menuja me zgjedhje numrin e viteve që dëshironi midis 3 dhe 5 vite.
  4 191 Lekë13 970 LekëÇmimi i rregullt-70% offÇmimi
  ESTENSIONE DI GARANZIA GEMI PER ASPIRATORI PER CAMINI - Gemi Elettronica
   • -70%
   Gemi "CARE PACK" garanci shtesë Ju mund të zgjidhni nga menuja me zgjedhje numrin e viteve që dëshironi midis 3 dhe 5 vite.
   4 191 Lekë13 970 LekëÇmimi i rregullt-70% offÇmimi

   Questions and Answers

   A është e mundur të lidhni kabllon brenda oxhakut?

   Po, është e mundur. Ka dy mënyra për të bërë lidhjen elektrike: me kabllon 3 x 1.5 (që do të kalohet jashtë oxhakut deri në rregullatorin e shpejtësisë) në mënyrë që të zgjasni metrin e parë të ngjitur në ventilatorin e oxhakut. Ose mund të bëni një lidhje të brendshme me oxhakun me kabllon tonë rezistente ndaj temperaturës së lartë, të cilën mund ta blini veçmas duke zgjedhur sasinë e dëshiruar në menynë rënëse, sipas numrit të metrave që ju nevojiten.