Energjizuesit e gardhit elektrik

Manibus et secundis

Qualiteti i qenëve elektrëgjenerues është thelbësor për funksionimin korrekt të kërkimit elektrik. Që nga viti 1983, Gemi Elettronica ka projektuar dhe prodhuar me profesionalizëm të kujdesshëm elektrëgjeneruesit që do të shërbejnë për të mbrojtur pajisjen tuaj. Si të zgjidhni elektrëgjeneruesin e duhur për kërkimin tuaj elektrik? Bazuar në llojin e furnizimit me energji (220 V rrymë ose bateri 12 V) dhe gjatësinë e kërkimit. Elija është një elektrëgjenerues i garantuar dhe i certifikuar, një kombinim i cilësisë dhe lartësisë që do të mbrojë kundër sulmeve të kafshëve të degradueshme siç janë jabals, dhi, gjarpi, lopa, etj.

Energjizuesit e baterive 12 V

Energjizuesit e baterive 12 V ofron një zgjidhje të shkëlqyeshme për kërkimelektike me energji të baterive 12 V. Këto elektrëgjenerues të fuqishëm dhe me cilësi të garantuar janë lehtë për tu përdorur dhe sigurojnë mbrojtje të lartë kundër invazionit të kafshëve. Me 12V Battery Energisers, kërkimet tuaja do të jenë të mbrojtura nga sulmet e dëmshme të kafshëve.

Energjizuesit e baterive 220/230 V

Energjizuesit e baterive 220/230 V ofron një opsion të fuqishëm për furnizimin me energji të kërkimeve elektrike. Këto elektrëgjenerues janë të prodhuar me cilësi të lartë dhe janë certifikuar për sigurinë dhe efikasitetin e tyre. Me këto energjigjenerues, pajisjet tuaja do të mbrohen nga kafshë të dëmshme si jabals, dhienj, lopë dhe gjarpi.

Ndalimet e kufizimit të kafshëve mund të jenë shumë të vështira, por me elektrëgjeneruesit e Gemi Elettronica, ju mund të mbroheni pajisjet tuaja dhe kërkimet tuaja nga kafshët e dëmshme. Të dhënat e imagjinuara dhe shërbimet e furnizimit të energjisë në përgjithësi mund të ndryshojnë gjatë kohës dhe mund të përditësohen dhe angazhimi i të gjithë personelit dhe të gjithë organeve të përfshira mund të jetë i nevojshëm për mbrojtjen efektive.

Elektrëgjeneruesit e Gemi Elettronica janë projektuar dhe prodhuar në Itali dhe ofrojnë një shkallë të lartë të durueshmërisë dhe efikasitetit. Çdo produkt është i testuar me kujdes për të siguruar përshtatshmëri dhe performancë të lartë. Përveç kësaj, Gemi Elettronica ofron edhe shërbime të shkëlqyera të klientit dhe garanci për produktet e tyre. Në këtë mënyrë, ju mund të keni besim të plotë në cilësinë dhe efikasitetin e elektrëgjeneruesve të tyre për të mbrojtur kërkimin tuaj elektrik.

Me një histori të gjatë të prodhimit të produktit dhe përkushtimit për cilësinë, Gemi Elettronica është zgjedhja e parë për të gjitha nevojat tuaja të elektrëgjeneruesve. Për të mësuar më shumë rreth produktit dhe të shfletoni katalogun e tyre, ju lutemi vizitoni faqen e internetit të tyre.

Read more »

Kit completo per recinto elettrico Recinzione Elettrica Rete Elettrica Elettrificatore Isolatori Filo Cinghiali Mucche Galline -
  Elektrifikoni gardhin tuaj me kompletin tonë të plotë: energji, izolues, tela, doreza dhe shirit. Siguri dhe efikasitet për kafshët tuaja
  12 981 ALLÇmimi
  Kit completo per recinto elettrico Recinzione Elettrica Rete Elettrica Elettrificatore Isolatori Filo Cinghiali Mucche Galline -
   Elektrifikoni gardhin tuaj me kompletin tonë të plotë: energji, izolues, tela, doreza dhe shirit. Siguri dhe efikasitet për kafshët tuaja
   12 981 ALLÇmimi
   Elettrificatore E/220 per Recinto Elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo Equitazione CavalloElettrificatore E/220 per Recinto Elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo Equitazione Cavallo
    • -30%
    Gemi Elettronica Elektrifikues Gardhi E/220 për Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara Gardhe për Kullota Kalërim kuaj lopë poni Gardh elektrik, gardh i elektrifikuar, gardh kullotash - për kuaj, poni, lopë, dhitë, dele, derr I egër, drerë, gjedhë Shtrirja maksimale e elektrifikuesit 5000 metra tel perçues Produkt I...
    10 141 ALL14 486 ALLÇmimi i rregullt-30% offÇmimi
    Elettrificatore E/220 per Recinto Elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo Equitazione CavalloElettrificatore E/220 per Recinto Elettrico recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo Equitazione Cavallo
     • -30%
     Gemi Elettronica Elektrifikues Gardhi E/220 për Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara Gardhe për Kullota Kalërim kuaj lopë poni Gardh elektrik, gardh i elektrifikuar, gardh kullotash - për kuaj, poni, lopë, dhitë, dele, derr I egër, drerë, gjedhë Shtrirja maksimale e elektrifikuesit 5000 metra tel perçues Produkt I...
     10 141 ALL14 486 ALLÇmimi i rregullt-30% offÇmimi
     Elettrificatore E/220 EXTRAFORTE per recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo 220 V per animali cinghialElettrificatore E/220 EXTRAFORTE per recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo 220 V per animali cinghial
      • -40%
      Gemi Elettronica Elektrifikues E/220 SHUMË I FORTË për gardhe elektrike rrethime te elektrifikuara rrethime kullotash për Kuaj Lopë Derra të Egër Derra Gardh elektrik, elektrifikues, rrethime kullotash - per kuaj, poni, lopë, dhi, dele, derra të egër, drerë, gjedhë Shtrirja maksimale e elektrifikuesit - 8000 metra tel...
      14 709 ALL24 515 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
      Elettrificatore E/220 EXTRAFORTE per recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo 220 V per animali cinghialElettrificatore E/220 EXTRAFORTE per recinti elettrici recinzioni elettrificate recinzione da pascolo 220 V per animali cinghial
       • -40%
       Gemi Elettronica Elektrifikues E/220 SHUMË I FORTË për gardhe elektrike rrethime te elektrifikuara rrethime kullotash për Kuaj Lopë Derra të Egër Derra Gardh elektrik, elektrifikues, rrethime kullotash - per kuaj, poni, lopë, dhi, dele, derra të egër, drerë, gjedhë Shtrirja maksimale e elektrifikuesit - 8000 metra tel...
       14 709 ALL24 515 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
       Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzionElettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
        • -50%
        Gemi Elettronica B/12 shumë i fortë që punon me bateri ushqim i dyfishtë 12V / 220V për gardhe elektrike gardh elektrik gardh I elektrifikuar për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Krijimi i një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është...
        15 125 ALL30 250 ALLÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
        Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzionElettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
         • -50%
         Gemi Elettronica B/12 shumë i fortë që punon me bateri ushqim i dyfishtë 12V / 220V për gardhe elektrike gardh elektrik gardh I elektrifikuar për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Krijimi i një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është...
         15 125 ALL30 250 ALLÇmimi i rregullt-50% offÇmimi
         Elettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico reElettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico re
          • -40%
          Elektrifikues B/12 SHUMË I FORTË Set komplet + 2 bateri të rikarikueshme fuqi të dyfishtë 12V / 220 V për gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Krijimi I një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V (ky set përmban 2 bateri me kasa të rikarikueshme 12V)....
          25 276 ALL42 127 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
          Elettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico reElettrificatore B/12 extra forte kit completo 2 batterie ricaricabili doppia alimentazione a 12V / 220V per recinto elettrico re
           • -40%
           Elektrifikues B/12 SHUMË I FORTË Set komplet + 2 bateri të rikarikueshme fuqi të dyfishtë 12V / 220 V për gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Krijimi I një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V (ky set përmban 2 bateri me kasa të rikarikueshme 12V)....
           25 276 ALL42 127 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
           Elettrificatore B/12 extra forte con pannello solare doppia alimentazione 12 V (a Batteria) / 220V per recinto elettrico recinziElettrificatore B/12 extra forte con pannello solare doppia alimentazione 12 V (a Batteria) / 220V per recinto elettrico recinzi
            • -40%
            Elektrifikues B/12 shumë I fortë me panel diellor, fuqi e e dyfishtë 12V (Bateri) / 220 V për gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V me panel diellor 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është...
            30 351 ALL50 585 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi
            Elettrificatore B/12 extra forte con pannello solare doppia alimentazione 12 V (a Batteria) / 220V per recinto elettrico recinziElettrificatore B/12 extra forte con pannello solare doppia alimentazione 12 V (a Batteria) / 220V per recinto elettrico recinzi
             • -40%
             Elektrifikues B/12 shumë I fortë me panel diellor, fuqi e e dyfishtë 12V (Bateri) / 220 V për gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula Gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V me panel diellor 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është...
             30 351 ALL50 585 ALLÇmimi i rregullt-40% offÇmimi

             Questions and Answers

             Gardhi elektrik: për çfarë është?

             Gardhi elektrik Gemi - 100% Made in Italy - përdoret për të larguar kafshët e egra si derrat e egër, dreri, dhelpra, etj. Qëllimi i gardheve elektrike është të mbrojë territorin nga pushtimet e shëmtuara. Përdoret gjithashtu për të mbajtur kafshë të tilla si lopë, dele, derra etj. Nuk ka lidhje me gjuetinë. Ne disponojmë të gjitha certifikatat ligjore për prodhimin dhe shitjen e gardheve elektrike. Kjo është e vetmja zgjidhje ligjore për ata që duan të mbrojnë plantacionet e tyre.

             A është gardhi elektrik i rrezikshëm për njerëzit?

             Gardhi elektrik për kafshët nuk është as i rrezikshëm për njerëzit dhe as për kafshët. Si për çdo gjë, edhe për rrethojat elektrike ekziston një standard që përcakton vlerat që duhen respektuar. Energjizuesi i gardhit është një produkt që lëshon impulse të ndërprera me një amperazh të ulët.

             Çfarë ju nevojitet për një gardh elektrik për derrat e egër dhe kafshët e tjera?

             Për të krijuar një gardh elektrik për kafshët ju nevojiten: një Gemi energiser - 100% Prodhuar në Itali - për gardhe që bartin rrymën në gardh, një tel përcjellës të elektrizuar për gardhin dhe izolatorë për gardhe të elektrizuar të vidhosur në shtylla për të mbajtur telin .

             Çfarë furnizohet me energjizuesin e gardhit?

             Me modelin aktual furnizojmë: kabllo tokëzimi dhe kabllo me piskatore për t'u lidhur në gardh. Me modelin me fuqi të dyfishtë, ne ofrojmë një furnizim me energji 220 V, kabllo për lidhjet me baterinë e makinës (pozitive dhe negative), një kabllo tokëzimi dhe një kabllo me piskatore për t'u lidhur me gardhin.

             Pse të futni 3 shtylla për tokëzimin e gardhit elektrik?

             Tokëzimi është një gjë thelbësore për funksionalitetin e gardhit elektrik për kafshët, kështu që rekomandohet ta bëni atë në mënyrë korrekte. Për të pasur shkarkimin total të rrymës nga energjia, është e nevojshme të bëhet tokëzimi duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar prej 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 metra larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë të lagësht dhe 20 cm jashtë dhe më pas t'i lidhni me kabllon e verdhë. Së bashku me gardhin elektrik furnizojmë vetëm 1 metër kabllo që duhet të lidhet me shtyllën e parë. Rekomandohet të bëhet aty ku ka prani bimësie, pra tokë me lagështi. Toka e thatë nuk është përçuese. Sipas testeve të kryera, vendosja e 3 shtyllave në çdo lloj terreni nuk do të ketë asnjë problem funksionaliteti. Nëse vendosni vetëm një kunj, fuqia e rrymës do të jetë më e vogël se diapazoni i saj dhe kafshët do të jenë në gjendje të kalojnë gardhin.

             Sa kohë zgjat një bateri për energjinë portative dhe cilën duhet të përdor?

             Për një energji elektrike B12 mjafton të përdorni një bateri makine 12V 40Ah. Autonomia, nëse nuk ka shpërndarje në gardhin elektrik, është rreth 10/12 ditë. Përndryshe zgjat më pak.

             Rryma është pak larg nga mbyllja elektrike e kafshëve. Çfarë duhet bërë? Si të bashkoni dy gardhe?

             Nëse rryma është larg gardhit elektrik, për energjinë tuaj Gemi - 100% Prodhuar në Itali - ne kemi kabllon e kalimit të tensionit të lartë që mund të funksionojë në sipërfaqe ose nën tokë, pa u shkarkuar. Me këtë kabllo mundësohet bartja e rrymës në gardh, pa asnjë shpërndarje. Kablloja për gardhe elektrike mund të përdoret gjithashtu për të bashkuar dy gardhe, pastaj për të lidhur një skaj me një gardh të parë dhe skajin tjetër me një gardh të dytë, kur ka pak distancë midis një gardh dhe një tjetër.

             Si të shihni nëse ka energji elektrike në gardh?

             Për të kontrolluar nëse ka rrymë në gardhin elektrik për kafshët, mjafton të sillni majën e një kaçavide me një dorezë të izoluar disa mm larg telit të gardhit. Në momentin që dëgjoni një tik-tak, do të thotë se ka rrymë në gardhin elektrik.

             A mund të qëndrojë një energjizues jashtë?

             Një energjizues nuk mund të jetë jashtë. Duhet të mbahet brenda në mënyrë që të mos dëmtohet nga moti i keq.

             Si të instaloni gardhin elektrik?

             Një energjizues nuk mund të mbahet jashtë. Duhet të mbahet brenda për të parandaluar dëmtimin nga moti. Për të shkarkuar të gjithë rrymën e tij, duhet të tokëzohet duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 m larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë (të lagësht) dhe 20 cm jashtë, dhe më pas të lidhen me kabllon verdhë-jeshile. Pajisja ka një kabllo të kuqe pozitive në daljen e saj që lidhet me gardhin dhe një kabllo të verdhë-jeshile që lidhet me shtyllën e parë të tokës. Asnjëherë mos lidhni dy elektrifikues në të njëjtin tel, pasi dy impulset mund të anulojnë njëri-tjetrin, duke shkaktuar probleme. Mund të lidhni dy elektrifikues në të njëjtin gardh, por t'i mbani në dy linja tela të veçanta.