Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
  • Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
  • Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
  • Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
  • Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
  • Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
  • Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
  • Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
  • Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion
  • Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion

  Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion

  Gemi Elettronica B/12 shumë i fortë që punon me bateri ushqim i dyfishtë 12V / 220V për gardhe elektrike
  gardh elektrik gardh I elektrifikuar për kafshë kuaj qentë derra të egër lopë derra pula

  • Krijimi i një gardhi elektrik, gardhi të elektrifikuar ushqyer me bateri 12V. Krahasuar me modele të tjera që ushqehen me bateri, B12 është dizenjuar gjithashtu të punojë me energji, në sajë të ushqyesit të energjisë që ju ofrojmë.
  • Shtrirja maksimale e kësaj pajisje është 5000 metra tel perçues - Dalja maksimale : 10000 V -6 J
  • Është shumë i fuqishëm, me konsum shumë te ulët, dhe mund të përdoret me çdo bateri makine 12-volt. Mund të lidhet me energjinë elektrike në sajë të ushqyesit të energjisë 220V që ju ofrojmë.
  • Konsumi i energjisë: 300 mA
  • Përdoret për gardhe elektrike, gardhe elektrike për kafshë kuaj qentë lopë derra pula dhelpra dhe për të mbrojtur kopshtin dhe të mbjellat me perimeve nga kafshët e egra si për shembull derrat e egër.
  14 969 ALL
  29 937 ALL
  - 50%
  Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit 15728.44 ALL
  me TVSH

  Dorëzimi në 4 - 6 ditë

  Quantity:

  Tarifat e transportit: TBD

  Kthim falas për 100 ditë

  Menyra Pagese

  ELEKTRIFIKUES PËR GARDHE
  B/12 SHUMË I FORTË GEMI ELECTRONICS
  12 V ose 220 V - 5 Km

  Elettrificatori recinti | Gemi Market

  Për çdo zgjidhje

  Rryma 220 V
  dhe bateri 12 V

  Ideal për gardhe elektrike
  furnizuar nga një bateri 12 V dhe
  rrymë 220 volt me gjatësi
  ideale maksimale prej 5 km

  20 Motivi | Gemi Market
  20 Motivi | Gemi Market

  Shumë i fortë.

  Bariu
  Elektrik.

  Kështu krijoni
  dridhjen për gardhin tuaj elektrik

  I lehtë për t'u montuar

  Vetëm në 3
  hapa.

  1)Lidhni elektrifikuesin
  përmes kabllit me një bateri 12 V
  (rekomandohet një bateri makine 12V - 40Ah )
  Shënim: Bateria nuk është e përfshirë në paketim

  2)Lidhni telin e verdhë/të gjelbër
  në tokë

  3)Lidhni telin e kuq
  me telin elektrik të gardhit.

  Struttura aspiratore camino | Gemi Market
  Bestiame | Elettrificatori recinti | Gemi Market

  Mbrojtja juaj.

  Ideal për
  çdo kafshë.

  Ideal për kuajtë, poni, viçat,
  lopët, delet,dhite,
  derrat, pulat, demat, qingjat, drerët,
  kaprollët, dhelprat dhe shumë të tjerë…

  I fuqishëm.

  Shtrirja deri 80 km (laborator)
  8 km (kushte reale)

  Perimetro | Elettrificatori recinti | Gemi Market

  Elektrifikuesi E/220në kushtet ideale tëtestimeve laboratorikemund të prodhojë rrymë elektrike për një gjatësi deri në 80 km.

  Perçueshmëria aktualemegjithatë, varet nga parametra të ndryshëm :

  .cilësia e produkteve të përdorura në gardh(tela, izolues, shtylla dhe toka)
  .prezenca e bimësisë në zonën e rrethimit(sa më e dendur të jetë
  aq më shumë reduktohet përçueshmëria e gardhit. Sa më e pastër të mbahet
  zona e gardhit, aq më shumë rritet përçueshmëria)

  Në sajë të pothuajse 40 viteve eksperiencës sonë, ne mund
  të deklarojmë me siguri se elekrifikuesi ynëmodeli
  E/220 SHUMË I FORTË arrin të sigurojë një funksionim të përkryer
  në gardhe deri në8 km.

  Risparmio | Elettrificatori recinti | Gemi Market

  Po kursimit.

  Konsum i reduktuar.

  Në sajë të vetëm12 Wabsorbimi,
  të zgjedhësh një elektrifikues Gemi
  do të thotë
  kursim në faturën
  tuaj të energjisë

  Karakteristikat teknike

  Tensione | Elettrificatori recinti | Gemi MarketTensioni : 15000 V

  Potenza | Elettrificatori recinti | Gemi MarketFuqia: 8 J

  Peso | Elettrificatori recinti | Gemi MarketPesha: 1.150 kg

  IPX4 | Elettrificatori recinti | Gemi MarketIPX4: rezistent ndaj spërkatjeve të ujit

  Assorbimento | Elettrificatori recinti | Gemi MarketKonsumi i energjisë: 16 mA

  Impulsi al minuto | Elettrificatori recinti | Gemi MarketImpulse në minutë : 50

  Dimensioni | Elettrificatori recinti | Gemi MarketPërmasat: 24 x 25x 16.5 cm

  CE | Elettrificatori recinti | Gemi MarketgSipas standarteve CE

  EN 60355-2-76/Al1 | Elettrificatori recinti | Gemi MarketNdërtuar sipas EN 60355-2-76/Al1

  Sicuro e certificato | Gemi Market

  I sigurt dhe I çertifkuar.

  Që në 1983,
  vëmendje ndaj
  sigurisë tuaj.

  Që në 1983, ne kemi patur
  specialistë ne kompani për
  ndërtimin e produkteve
  për gardhet elektrike.
  Të blesh një produket
  Gemi Elettronica do të thotë të zgjedhësh
  cilësinë dhe sigurinë.

  Çfarë thonë klientët tanë?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Më i pëlqyeri në botë.

  Klientët
  tanë thonë kështu.

  I pari në botë në
  kategorinë e tij në sajë të
  mijëra përshtypjeve pozitive
  nga e gjithë bota ne TrustPilot.

  Përshtypjet tona në video.

  Zbuloni opinionin e
  atyre që e kanë provuar atë.

  Me qindra video të dërguara
  nga klientët si ty.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Koha dhe kostot e transportit?

  Ne dërgojme në të gjithëbotën në 3/8 ditë
  ditë pune.

  Gjeni këtu të gjitha kohët dhe kostot:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Si mund të paguaj?

  Më shumë se 10 mënyra
  pagese.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  A ka një garanci për elektrifikuesin?

  3 Vite
  garanci.

  Mbi çdo përbërës
  të elektrifikuesit
  (pjesë elektrike ose strukturë).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 ditë për ta rimenduar.

  Të kënaqur
  ose të rimbursuar.

  Ne nuk do të kemi nevojë
  për ndonjë shpjegim.
  Ne do ta tërheqim produktin me shpenzimet tona
  dhe ju do të merrni rimbursimin tuaj

  Avantazhi i blerjes nga

  fabrika.

  Këshillim falas deri në zgjidhjen
  e problemit

  Ju do merrni përgjigje në telefon nga
  teknikët tanë të specializuar me vite
  eksperience në fushë.
  Telefononi tani në(+39) 02.87165556
  ose shkruani në[email protected]

  2) Keni një problem me ndonjë nga produktet tona?
  Ne do ta zëvendësojmë menjëherë produktin

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Çmime fabrike. Kurseni
  duke mos blerë nga rishitësit.

  4) 40 vjet eksperiencë në industri
  në shërbimin tuaj.

  5) Dizenjuar dhe prodhuar plotësisht
  në Itali.
  në njësinë tonë prodhuese
  me mbi 10,000 metra katrorë

  Gemi Elettronica Srl
  A8
  1412 Artikuj

  Referencat specifike

  Produkt i ri

  Shkarkime

  sq

  Elettrificatore b12/2.pdf

  Scarica la scheda tecnica e scopri tutte le caratteristiche inerenti al nostro prodotto.

  Shkarkime (1)

  Questions and Answers

  A është gardhi elektrik i rrezikshëm për njerëzit?

  Gardhi elektrik për kafshët nuk është as i rrezikshëm për njerëzit dhe as për kafshët. Si për çdo gjë, edhe për rrethojat elektrike ekziston një standard që përcakton vlerat që duhen respektuar. Energjizuesi i gardhit është një produkt që lëshon impulse të ndërprera me një amperazh të ulët.

  Çfarë ju nevojitet për një gardh elektrik për derrat e egër dhe kafshët e tjera?

  Për të krijuar një gardh elektrik për kafshët ju nevojiten: një Gemi energiser - 100% Prodhuar në Itali - për gardhe që bartin rrymën në gardh, një tel përcjellës të elektrizuar për gardhin dhe izolatorë për gardhe të elektrizuar të vidhosur në shtylla për të mbajtur telin .

  Çfarë furnizohet me energjizuesin e gardhit?

  Me modelin aktual furnizojmë: kabllo tokëzimi dhe kabllo me piskatore për t'u lidhur në gardh. Me modelin me fuqi të dyfishtë, ne ofrojmë një furnizim me energji 220 V, kabllo për lidhjet me baterinë e makinës (pozitive dhe negative), një kabllo tokëzimi dhe një kabllo me piskatore për t'u lidhur me gardhin.

  Pse të futni 3 shtylla për tokëzimin e gardhit elektrik?

  Tokëzimi është një gjë thelbësore për funksionalitetin e gardhit elektrik për kafshët, kështu që rekomandohet ta bëni atë në mënyrë korrekte. Për të pasur shkarkimin total të rrymës nga energjia, është e nevojshme të bëhet tokëzimi duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar prej 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 metra larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë të lagësht dhe 20 cm jashtë dhe më pas t'i lidhni me kabllon e verdhë. Së bashku me gardhin elektrik furnizojmë vetëm 1 metër kabllo që duhet të lidhet me shtyllën e parë. Rekomandohet të bëhet aty ku ka prani bimësie, pra tokë me lagështi. Toka e thatë nuk është përçuese. Sipas testeve të kryera, vendosja e 3 shtyllave në çdo lloj terreni nuk do të ketë asnjë problem funksionaliteti. Nëse vendosni vetëm një kunj, fuqia e rrymës do të jetë më e vogël se diapazoni i saj dhe kafshët do të jenë në gjendje të kalojnë gardhin.

  Sa kohë zgjat një bateri për energjinë portative dhe cilën duhet të përdor?

  Për një energji elektrike B12 mjafton të përdorni një bateri makine 12V 40Ah. Autonomia, nëse nuk ka shpërndarje në gardhin elektrik, është rreth 10/12 ditë. Përndryshe zgjat më pak.

  Çfarë nënkuptojnë dritat ndezëse në energjinë për gardhe elektrike?

  Dritat e sinjalit që ndezin në mënyrë alternative në energjinë për gardhe elektrike tregojnë funksionimin e duhur të pajisjes.

  A mund të qëndrojë një energjizues jashtë?

  Një energjizues nuk mund të jetë jashtë. Duhet të mbahet brenda në mënyrë që të mos dëmtohet nga moti i keq.
  Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion

  Elettrificatore B/12 extra forte a batteria doppia alimentazione 12V / 220V per recinto elettrico recinzione elettrica recinzion

  14 969 ALL
  29 937 ALL
  - 50%
  Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit 15728.44 ALL
  me TVSH