Barbecue: Si të zgjidhni problemet e tymit të tepërt në mjedis.

Barbecue: Si të zgjidhni problemet e tymit të tepërt në mjedis.

Një problem i zakonshëm me shumicën e oxhakëve, sobave, ose barbecue-ve është pa dyshim

Shkaqet e këtij problemi janë të ndryshme, të vështira për të parashikuar kur ndërtohet një shtëpi, dhe edhe më të vështira për të zgjidhur nëse dikush mendon se ndërhyrjet direkte në kanalinë e tymit ose flakët vetë mund të ishin të mjaftueshme.

Produkti i vetëm, i sigurt për të zgjidhur problemet e tymit të oxhakut dhe në të njëjtën kohë i lehtë për të përdorur dhe i arsyeshëm në çmim, është

Një vëntilator i oxhakut elektrik është i pajisur me një motor të detyruar që e elimnon plotësisht çështjen e dobësisë së oxhakut të keq, kundërshtojnë shkaqet plotësisht, ç'tregojnë qoftë edhe ato.

Gemi Elettronica mund të furnizojë Varietete të ndryshme të vëntilatëve elektrikë të oxhakut.

Modelet për tu zgjedhur janë: Vëntilatori i bazës, vëntilatori elektrik profesional i oxhakut dhe vëntilatori i profesionit të bakrit.

Vëntilatori i bazës elektrik

ka një fuqi aspiruese prej 2500 metër kub në orë dhe mund të durojë një temperaturë prej 300 gradë.

Vëntilatori i profesional i oxhakut

në vend të kësaj, ka një fuqi aspiruese prej 3800 metër kub në orë dhe mund të durojë një temperaturë prej 700 gradë. Me një rezistencë ndaj temperaturave të larta deri në 700 gradë, është e lehtë kuptimi që ky vëntilator i oxhakut mund të durojë gjithashtu një zjarr në oxhak.

Vëntilatori i profesionit të bakrit elektrik

sic edhe ai profesional i përshkruar më parë ka një fuqi aspiruese prej 3800 metër kub në orë dhe mund të durojë një temperaturë prej 700 gradë, por është bërë nga çeliku inox me një shtresë të vërtetë bakri. Shtresa reale e bakrit dhe çeliku inox i lejojnë, përveçse jetëgjatësia më e madhe me kalimin e kohës, gjithashtu rezistencën ndaj të kripëve duke bërë këtë produkt unik në botë jo vetëm nga një pikëpamje estetike, por gjithashtu ideal për zonat bregdetare.

Të dy modeliet e vëntilatorit profesional të oxhakut, të dy ato të kuqe dhe të bakrit, kanë një motor klasë H dhe janë të rezistueshëm ndaj temperaturave të larta, nuk përmbajnë pjesë plastike dhe kapacitori ndodhet në një kuti të jashtme, larg burimeve të nxehta. Gjithë këto karakteristika nuk lejojnë shkrirjen e motorëve të vëntilatorit të oxhakut të profesionit edhe në rast zjarri të oxhakut.

Të gjithë vëntilatorët e oxhakut të Gemi Elettronica janë të pajisur me një , nga ku vëntilatori i oxhakut ndezet / fiket dhe fuqia e aspirimit rregullohet. Vijnë me një kapak motori (që është bërë prej pleksi dhe e pikturuar e kuqe e errët për 2 modeliet e para të përmendura, ndërsa është çelik inox dhe i piktur me bakër për vëntilatorin e tretë të oxhakut të përmendur). Përreth vëntilatorit, vëntilatorët e oxhakut të Gemi Elettronica kanë një , e bërë prej unazave prej hekuri elektro-ndërlidhura që shërbejnë edhe si mbrojtje kundër zogjve.

Për të gjitha modeliet e përshkruara, ekziston mundësia për të zgjedhur një (vëntilatori i oxhakut elektrik është i pajisur me konzola të rregullueshme) dhe një (një adaptues rrethor do të furnizohet bazuar në diametrin e jashtëm të kanalit).

Gemi Elettronica me vëntilatorin e tij të oxhakut elektrik mund të zgjidhë çdo problem tymi në oxhak, ç'të jetë shkaku.

Zgjidhni modelin që ju përshtatet më së miri.