A prodhon tym soba juaj me dru? Nxjerrja e tymit elektrik për vatrat e zjarrit është përgjigjja.

A prodhon tym soba juaj me dru? Nxjerrja e tymit elektrik për vatrat e zjarrit është përgjigjja.

The aspirafumo per camini Gemi është në gjendje të sigurojë tërheqje të jashtëzakonshme për shiritin tuaj edhe në raste të erës së fortë ose kushte tjera të këqija të motit.

Shpesh ndodh që me ndryshimin e erës dhe në kushte të caktuara të motit, zjarri juaj nuk arrin të ketë tërheqje adekuate. tymi në shtëpi është një problem i zakonshëm për shumë shiritra dhe mund të përkeqësohet, veçanërisht në kushte specifike si erë të fortë. Me fuqinë e saj, ekstraktori i tymit mund të nxjerrë deri në 3800 metra kub në orë dhe kështu mund të kundërvihet edhe kushte ekstreme si erë të fortë.

Mund të shihni nga shqyrtimi video nga klienti ynë që edhe me erë shumë të fortë, pothuaj një furtunë që po merr shtëpitë, ekstraktori i tymit për shiritra i zjarrit Gemi kryen detyrën e tij në mënyrë të përkryer. Tymi ngrihet përmes shiritit dhe dalë jashtë të tij si të mos kishte erë. Po ashtu, nëse jeni të shqetësuar për stabilitetin e ekstraktorit të tymit Gemi në çatinë në rast erë të fortë, mund të qëndroni të qetë sepse, qofte se është një ekstraktor tymi për shiritra me krahë të rregullueshëm (për daljen katrore ose drejtkëndore të shiritit) ose një ekstraktor tymi për shiritra me një adapter rrethor, ekstraktori i tymit Gemi është shumë i qëndrueshëm: është sikur, me të dy zgjidhjet, është i lidhur për shiritin. Një nga tiparet kryesore të ekstraktorit të tymit të zjarrit Gemi është se kur është i fikur, nuk pengon daljen natyrale të tymit; pra, nëse keni një sobë që tymon vetëm me disa erëra, mund të fikni pa frikë ekstraktorin e tymit Gemi sepse kur është i fikur, nuk do të prekur daljen e tymit.

Madje, aftësia e ekstraktorit të tymit për parandaluar shpërndarjen e thëngjillave gjatë përkëthimit të sobës është e rëndësishme pasi ndihmon në eleminimin e frymëve kancerogjene që dalin nga shiriti.

Ekstraktori i tymit të sobës parandalon gjithashtu hyrjen e pikave të ujit në shirit gjatë shiut të rëndë, falë strukturës së tij. Në bazë të grilës së mbrojtëse, ka një kënd i lehtësimi dhe një ngritje e vogël në strukturën bazë që ndihmon ndalimin e hyrjes së pikave të ujit.

Vetëm ekstraktori i tymit të sobës së zjarrit Gemi mund të luftojë tymin në kushte të këqija të motit.

Gemi Elettronica dhe ekstraktori i tymit për soba është zgjidhja për problemet e tymit të shkaktuara nga erërat e forta.