A po ikën tymi nga oxhaku apo Barbekju? Gemi Smoke Extractor është zgjidhja.

A po ikën tymi nga oxhaku apo Barbekju? Gemi Smoke Extractor është zgjidhja.

Ekstraktori i tymit Gemi është zgjidhja e vetme e certifikuar që mund të adresojë çështjen e tymit të oxhakut në shtëpi.

Salvatore nga Katanja ka një oxhak në shtëpinë e tij në fshat që e përdor si barbekju. Para se të blinte Ekstraktorin e tymit Gemi, ai përballej me probleme të turrës. Oxhaku i ndezur bënte tërë apartamentin i pabanueshëm. Megjithatë, pas blerjes së Ekstraktorit të tymit Gemi, klienti zgjidhi të gjitha problemet e tymit të shkaktuara nga oxhaku. Rezultati përfundimtar është jashtëzakonisht i mirë, dhe klienti është plotësisht i kënaqur.

Mbështetja e konsiderueshme e oxhakut është vlerësuar, por megjithatë, Ekstraktori i tymit Gemi është ende në gjendje të kryejë detyrën e vet në mënyrë të përkryer. Rezultati përfundimtar është i pa krahasuar, pasi problemi i tymit të shkaktuar nga barbekju është zgjidhur plotësisht.

Mund të shihni dallimin e paparashikueshëm në rezultatet kur Ekstraktori i tymit Gemi është i ndezur (fotoja majtas) në krahasim me kur është i fikur (fotoja djathtas). Kur është i ndezur, Ekstraktori i tymit Gemi zgjidh plotësisht çështjen, ndërsa kur është i fikur, tymi kthehet. Tymi është tërësisht tërhequr nga Ekstraktori i tymit Gemi, duke e larguar të gjithë nga shtëpia dhe duke bërë oxhakun të përdorshëm në fund. Është e rëndësishme të theksohet se Ekstraktori i tymit Gemi mund të zgjidhë këtë çështje me dyert dhe dritaret e mbyllura, gjë e cila është kritike, sidomos gjatë muajve të ftohtë dimërore kur përdoren zakonisht oxhakët.

Klienti ynë aktivizon regulatorin e shpejtësisë (që lejon përshtatjen e forcës së aspiratës nga një minimum prej 1 deri në një maksimum prej 6) drejtpërdrejt në shpejtësinë e gjashtë, gjë që gjithashtu ndihmon në ndezjen e zjarrit. Është vërejtur se Ekstraktori i tymit Gemi është efektiv edhe kur fuqia reduktohet në 4. Është projektuar të jetë plotësisht efektiv në çdo shpejtësi.

Ekstraktori i tymit Gemi i instaluar në çatinë, në daljen e oxhakut, vjen me mbështetëse të rregullueshme për dalje katrore ose drejtkëndëshe, si në këtë rast. Edhe nëse dalja e oxhakut është rrethore, nuk ka çështje, pasi duke siguruar masën e diametrit të jashtëm do lejojë adapterin e rrethit për të vendosur Ekstraktorin e tymit Gemi në daljen e oxhakut.

Ekstraktori i tymit Gemi jashtësisht është i plotësisht i lyer për arsye estetike dhe për të rritur qëndrueshmërinë e tij gjatë viteve. Nuk kërkon mirëmbajtje gjatë viteve të përdorimit dhe, falë fuqisë së tij, largon rreth 70% të kallamave që grumbullohen në brendësi të oxhakut.

Mund të shihni lëvizjen e ventilatorit në shpejtësinë e katërt, duke ofruar ekstraksion të shkëlqyeshëm të tymit.

Kondensatori i fillimit, si në ekstraktorin profesional të tymit të Gemi në fjalë, ndodhet jashtësisht për të qëndruar larg burimeve të ngrohjes. Kjo lejon që Ekstraktori i tymit Gemi të durojë zjarre të zgjatura, duke rezistuar në temperatura deri në 700°C. Lidhja duket nga kutia e fillimit në regulatorin e shpejtësisë, dhe montimi është shumë i thjeshtë, dhe për ata me disa aftësi, mund të jetë edhe një detyrë për t'u bërë vetë.

Mund të gjeni video tutorialë montimi në YouTube gjithashtu.

Me një blerje të thjeshtë të Ekstraktorit të tymit të Gemi, klienti ynë mund të gëzojë në fund një barbekju në shtëpinë e tij të bukur në fshat.

Gemi Elettronica prodhon ekstraktorë tymi për oxhakë, barbekjue, pizzeria, restorante dhe furrave, duke siguruar cilësi dhe funksionalitet.
Ekstraktori i tymit të Gemi mundëson një kënaqësi maksimale të klientit.

Gemi Elettronica me Ekstraktorin e tymit është përgjigja për çështjet e tymit të oxhakut në shtëpi.