Problemet e tymit të oxhakut: Çfarë e shkakton këtë shqetësim?

Problemet e tymit të oxhakut: Çfarë e shkakton këtë shqetësim?

Zbuloni si të shpëtoni problemet e tymit të oxhakut në mënyrë të sigurt dhe të lehtë pa bërë ndryshime strukturore në oxhak...

Shkaqet kryesore që komprometojnë funksionimin e saktë të një oxhaku janë të shumta, duke renditur ato më të zakonshmet:

  • Oxhak i madh i pa dimensionuar;
  • Oxhak i ftohtë pa izolim;
  • Oxhak me kthesa;
  • Mungesa e ajrit brenda ambienteve;
  • Era kundër;
  • Oxhak i ndërtuar keq;

Këto janë vetëm disa nga problemet që ndikojnë në funksionimin e duhur të oxhakut, në të cilat shtohen shumë probleme të tjera më pak të rëndësishme që sëbashku bëjnë të vështirë zgjidhjen e problematikës së tymit të oxhakut, për shembull:

  • Depresioni termik, i cili rezulton nga ndryshimi i temperaturës mes brendësisë dhe jashtë oxhakut;
  • Depresioni dinamik me të cilin era ndikon drejtpërdrejt në oxhak duke shkaktuar mungesën e funksionimit të sistemit;

Përveç këtyre problemeve, ekzistojnë çështje të lidhura me pozicionimin e oxhakut në zonën më të ftohtë të ndërtesës, ose edhe një oxhak që kalon jashtë ndërtesës...

Zgjidhja e sigurt që ju lejon të zgjidhni përfundimisht problemet e tymit të oxhakut, sobës, barbekyut, oxhakut termik, furrës, është instalimi i një ventilatori elektrik për oxhak që siguron një tërheqje të qëndrueshme të tymit pa humbje të ngrohjes.

Për dallim nga ajo që dëgjohet nga personat që nuk janë ekspertë në fushën, në fakt, paradoksalisht një oxhak tradicional në disa raste mund të ketë një tërheqje tepër të madhe, që do të thotë humbje të ngrohjes.

Falë instalimit të ventilatorit të oxhakut Gemi, tërheqja është kontrolluar dhe problemi i tymit të oxhakut zhduket: nuk do të ketë më rënje të papritura të tërheqjes dhe as mungesë të tepërt të aspirimit sepse falë njësisë qendrore të siguruar, që lejon përmes një selektori të gjejë shpejtësinë optimale, arrihet një tërheqje konstante pa humbje të ngrohjes.

Për më tepër, falë instalimit të ventilatorit të Gemi, nuk do të ketë më çështje zhurmeje. Sipas një studimi të kryer nga qendra e studimit të Gemi, një oxhak që funksionon 8 muaj në vit pa një ventilator kontrollues, shpërndan 30 për qind më shumë energji sesa një oxhak me një ventilator elektrik të detyruar, pasi tërheqja është në kontroll të vazhdueshëm pa lartësi dhe zbresje të papritura.

Ventilatori Gemi është më i fuqishmi në treg, duke arritur deri në 3800 metra kubikë në orë, kjo lejon zgjidhjen e problemet e tymit të oxhakut në shpejtësi më të ulëta, duke reduktuar zhurmën dhe arritur aspirim të shkëlqyer edhe në shpejtësinë e parë.

Ventilatori Gemi është i vetmi që ka një motor të patentuar në klasën H me mbrojtje të izoluesit të mbështjellës së motorit në fibroseramik, kjo lejon që motori të jetë i mbrojtur edhe në rastin e zjarrit në oxhak.

Ventilatori Gemi është unik. Në vite, shumë kompani kanë tentuar të kopjojnë sistemin e mbrojtjes së motorit me sukses të pakëndshëm si futja e fiberbrenda motorit që më tej përkeqëson situatën. Kjo, në fakt, nuk lejon që motori të ftohet si duhet dhe godet fort funksionimin e tij në temperatura të larta.

Ventilatori i Gemi zgjidh të gjitha problemet e lidhura me tërheqjen e dobët të oxhakut duke neutralizuar të gjitha çështjet e mundshme.

Instalimi i një ventilatori Gemi ju lejon të redëkuptoni kënaqësinë e përdorimit të një oxhaku pa problemet e tymit.

Zbuloni gamën tonë të produkteve dhe zgjidhni problemet e tërheqjes të oxhakut tuaj tani!

Ventilatorët elektrik të Gemi do të ndihmojnë për të përmirësuar tërheqjen, duke bërë problemet e tymit të oxhakut të jenë një gjë e kaluar.

VENTILATOR I OXHAKUT NË MALEDICTION

Produkt i certifikuar me ligj

Garancia 10 vite

TËRHEQJA E 3800 M³/h

MOTORI I KLASËS H I GEMIT RESISTON NË 700°C

REGULATORI 6-HASTESH