Pse të instaloni një kapak oxhaku në vend që të ndërtoni një?

Pse të instaloni një kapak oxhaku në vend që të ndërtoni një?

Në shumë shtëpi, kapakët e oxhakëve shpesh ndërtohen në terminalët e flueve, të cilët quhen si shami oxhaku.

Këto shami oxhaku shërbejnë për funksione të ndryshme dhe mund të adresojnë çështje të ndryshme.

Problemet e zakonshme me shaminë që një person shpreson të zgjidhë me një shami oxhaku përfshijnë tërmetet e ujit gjatë shiut dhe erërave të forta, zogjtë që hyjnë në shaminë nga tulla, ose thjesht për arsye estetike.

Kapot e zakonshme të shaminave tradicionale janë tulla ose çelik. Megjithatë, pavarësisht nga ndërtimi i këtyre kapakëve shami, të cilët në disa raste mund të jenë shumë të kostosha, nuk ka garanci për zgjidhjen e problemet e mësipërme të përmendura më lart. Kapakët tradicionalë të shaminave nuk adresojnë çështjen e tymit dhe të turrës së dobët të shaminës.

Nëse një shami po tymos për shkak të erërave të forta të jashtme, tubacionet e krivitura të flueve, ose arsye të tjera, një shami oxhaku tradicional nuk zgjidh këtë problem.

Zgjidhja për zgjidhjen e çështjeve të tymit të shaminës është të instaloni një ventilator elektrik të shaminës, i njohur gjithashtu si një kapak oxhaku aspirues, në çatinë tek dalja e shaminës.

Gemi Elettronica ofron modele të ndryshme të ventilatorëve të shaminës elektrike me karakteristika të ndryshme si fuqia e aspirimit, rezistenca ndaj nxehtësisë, vjetët e garancisë dhe materialet e ndërtimit.

Gemi Elettronica synon të plotësojë çdo nevojë dhe mund të ofrojë një zgjidhje dyfishe: një ventilator elektrik të shaminës brenda një kapaku oxhaku.

Kapaku i shaminës i ofruar nga Gemi Elettronica është ndryshe nga kapakët tradicionalë tulla ose çeliku sepse është bërë nga ylber i refrenshëm. Ky material është i ideal për flue sepse jo vetëm që është i rezistent ndaj elementeve të motit, por edhe ndaj nxehtësisë.

Kjo zgjidhje ofron një avantazh dyfisht: mburrje estetike me një kapak oxhaku modern dhe zgjidhje funksionale e çështjeve të tymit me ventilatorin elektrik të shaminës.

Mësohet më tepër, ventilatori elektrik i shaminës ka një mbrojtës zogjsh prej rethi çeliku dhe struktura e tij parandalon tërmetet e ujit.

Kapaku i shaminës prej ylberit nga Gemi Elettronica nuk ka nevojë për adheziv për instalim dhe karakterizohet nga një sistem hapjeje në krye që lejon heqjen dhe shkëputjen e lehtë për qëllime mirëmbajtjeje.

Gemi Elettronica mund të adresojë çdo nevojë estetike ose praktike lidhur me çështjet e shaminave.