Dallimi midis Gemi Fan Oxhak Bazë dhe Profesional

Dallimi midis Gemi Fan Oxhak Bazë dhe Profesional

Një problem i zakonshëm me shumicën e oxhakëve, sobave, ose barbecue-ve është pa dyshim vështirësia e shkarkimit të tymit në oxhakë.

Shkaqet për këtë problem janë të shumta, të vështira për t'u parashikuar kur ndërtohet një shtëpi, dhe edhe më të vështira për t'u zgjidhur nëse mendoni se ndërhyrjet direkte në oxhakë ose tubin e tymit mund të jenë mjaftueshëm.

Produkti i vetëm, i sigurt për të zgjidhur problemet e tymit në oxhakë dhe në të njëjtën kohë i lehtë për t'u përdorur dhe ekonomik, është ventilatori elektrik i oxhakës.

Një ventilator elektrik i oxhakës është i pajisur me një motor të sforcuar që eliminon plotësisht problemet e dobët të oxhakës, kundërvajtë shkaqet plotësisht, çfarëdo që mund të jenë ato.

Gemi Elektronik mund të ofroj disa modele ventilatorësh elektrikë të oxhakës, secili me karakteristika të ndryshme dhe unike në botë.

Modelët për të zgjedhur janë: Ventilatori bazë i oxhakës, ventilatori profesional i oxhakës elektrik dhe ventilatori profesional i bakrit të oxhakës

Ventilatori bazë i oxhakës elektrik

ka një fuqi aspiruese prej 2500 metra kub në orë dhe një rezistencë në një temperaturë prej 300 gradë.

Ventilatori profesional i oxhakës elektrik

ndërkohë ka një fuqi aspiruese prej 3800 metra kub në orë dhe një rezistencë në një temperaturë prej 700 gradë. Me një rezistencë ndaj temperaturave të larta deri në 700 gradë, është lehtësisht e kuptueshme që ky ventilator i oxhakës është gjithashtu në gjendje të përballajë një zjarr në oxhakë.

Ventilatori profesional i oxhakës elektrik i bakrit

si ai profesional i përshkruar më herët, ka gjithashtu një fuqi aspiruese prej 3800 metra kub në orë dhe një rezistencë në një temperaturë prej 700 gradë, por është i bërë prej çeliku inox dhe ka një kaplamë në bakër të vërtetë.
Kaplama në bakër të vërtetë dhe çelik inox lejojnë, përveç se rezistencë më të madhe në kohë, gjithashtu një rezistencë ndaj kripërisë dhe prandaj bën këtë produkt të jetë unik në botë jo vetëm nga një pikëpamje estetike, por edhe ideale për zonat bregdetare.

Motori i të dy modeleve profesionale të ventilatorëve të oxhakës, si ai i ngjyrës kafe të errët dhe bakrit, është në klasën H dhe i rezistent ndaj temperaturave të larta, nuk përmban pjesë plastike, dhe kondensatori është i vendosur në një kuti të jashtme dhe prandaj larg burimeve të nxehta.
Të gjitha këto karakteristika nuk e lejojnë shkrirjen e motorëve të ventilatorëve të oxhakëve profesionale edhe në rast të një zjarri në oxhakë.

Të gjithë ventilatorët e oxhakës të Gemi Elektronik janë të pajisur me një regullator 6-shpejtësi, nga i cili ventilatori i oxhakës ndizet / fiket dhe fuqia e aspirimit përshtatet.
Ata kanë një kapak motori (i cili është bërë prej limi dhe i ngjyrës kafe të errët për 2 modelët e parë të shënuar, ndërsa është bërë prej çeliku inox dhe i ngjyrës bakri për ventilatorin e tretë të cilin e përshkruam).
Rreth ventilatorit, ventilatorët e oxhakës të Gemi Elektronik kanë një rrjet mbrojtës, e bërë prej unazave të hekurt të elektro-salduara që gjithashtu funksionojnë si anti-zogj.

Për të gjithë modelët e përshkruar, ka mundësi të zgjidhni midis një bazë katrore (ventilatori i oxhakës elektrik është i pajisur me shkëmbinj të rregullueshëm) dhe një bazë rrethore (do të sigurohet një adapter rrethor në bazë të diametrit të jashtëm të tubit të tymit).

Gemi Elektronik me ventilatorin e tij elektrik të oxhakës mund të zgjidhë problemet e tymit në oxhakë për të gjithë, çfarëdo që të jetë shkaku.

Zgjidhni modelin që ju përshtatet më së miriduke klikuar këtu.