Pse të instaloni një oxhak në vend që ta ndërtoni?

Pse të instaloni një oxhak në vend që ta ndërtoni?

Në shumicën e shtëpive, çatitë e quajtura oxhaqe shpesh ndërtohen në terminalet e kanaleve të tymit.

Këta oxhaqe janë ndërtuar me qëllim të përmbushjes së funksioneve të ndryshme dhe janë në gjendje të zgjidhin çështje të ndryshme kritike.

Ndër problemet e zakonshme të kanaleve të tymit, të cilat shpresohet të zgjidhen me ndërtimin e një oxhaku, sigurisht që janë depërtimi i ujit në rast shiu dhe ere të fortë ose hyrja e shpendëve nga çatia në vetë kanalin e kanalit. . ose për një pyetje thjesht estetike.

Oxhaqet klasike më të përdorura janë sigurisht ato prej tullash ose çeliku. Megjithatë, pavarësisht nga ndërtimi i këtyre oxhaqeve, të cilët ndonjëherë janë shumë të shtrenjtë, zgjidhja reale e problemeve të mësipërme nuk është e garantuar. Oxhaqet klasike, në fakt, nuk ndikojnë në problemin e tymit dhe tërheqjes së keqe të oxhakut.

Në fakt, nëse një oxhak pi duhan sepse jashtë fryn shumë erë ose sepse gripi ka kthesa, ose për shumë arsye të tjera, një ventilator klasik i oxhakut nuk e zgjidh aspak këtë problem.

Zgjidhja që duhet të miratohet për të zgjidhur problemin e tymit të oxhakut është instalimi i një tymi elektrik në çati në dalje të gripit, i quajtur edhe oxhak aspirues.

Gemi Elettronica propozon modele të ndryshme të nxjerrjes së tymit elektrik; me karakteristika të ndryshme si fuqia thithëse, rezistenca ndaj temperaturave të larta, vite garanci dhe materiali i përdorur për ndërtimin e tyre.

Gemi Elettronica synon t'i përgjigjet pozitivisht çdo nevoje, dhe është në gjendje të ofrojë një zgjidhje të dyfishtë: një nxjerrës elektrik tymi brenda një oxhaku.

Ventilatori i oxhakut i propozuar nga Gemi Elettronica është i ndryshëm nga ventilatori klasik i oxhakut prej murature ose çeliku sepse është një oxhak prej balte zjarrduruese.
Ky material është ideal për tymrat pasi është rezistent jo vetëm ndaj agjentëve atmosferikë por edhe ndaj nxehtësisë.

Një avantazh i dyfishtë përftohet, pra, nga kjo zgjidhje: ajo estetike, falë përdorimit të një ventilatori modern të oxhakut, dhe ajo funksionale me zgjidhjen e problemit të tymit në sajë të nxjerrësit elektrik të tymit.

Ekstraktuesi elektrik i tymit ka gjithashtu një rrjetë mbrojtëse për shpendët në çelik të salduar elektronik dhe falë strukturës së tij parandalon hyrjen e infiltrimeve të ujit.

Ventilatori i oxhakut prej balte Gemi Elettronica nuk kërkon asnjë ngjitës për montim dhe mbi të gjitha karakterizohet nga një sistem hapjeje nga lart që ju lejon të hiqni dhe çmontoni lehtësisht strukturën me mundësinë, pra, për të ndërhyrë për çdo ndërhyrje mirëmbajtjeje.

Prandaj Gemi Elettronica është në gjendje t'i përgjigjet çdo nevoje, estetike dhe konkretisht zgjidhëse, në lidhje me problemet që mund të ketë një oxhak.