Filo conduttore 1000 MT 6 mm² per recinto elettrico recinti
  • Filo conduttore 1000 MT 6 mm² per recinto elettrico recinti elettrici recinti elettrificati recinzioni elettrificate per animali
  • Filo conduttore 1000 MT 6 mm² per recinto elettrico recinti elettrici recinti elettrificati recinzioni elettrificate per animali
  • Filo conduttore 1000 MT 6 mm² per recinto elettrico recinti elettrici recinti elettrificati recinzioni elettrificate per animali
  • Filo conduttore 1000 MT 6 mm² per recinto elettrico recinti elettrici recinti elettrificati recinzioni elettrificate per animali
  • Filo conduttore 1000 MT 6 mm² per recinto elettrico recinti elettrici recinti elettrificati recinzioni elettrificate per animali
  • Filo conduttore 1000 MT 6 mm² per recinto elettrico recinti
  • Filo conduttore 1000 MT 6 mm² per recinto elettrico recinti

  Filo conduttore 1000 MT 6 mm² per recinto elettrico recinti elettrici recinti elettrificati recinzioni elettrificate per animali

  Gemi Elettronica Fill përçues 250 MT 2.2 mm² për Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara për kafshë qentë lopë kuaj derra pula

  • Fill përçues 250 MT 2.2 mm² për Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Gardhe të elektrifikuara
  • Përçuesit: 4 fije për përçueshmëri të shkëlqyer - rezistent ndaj rrezeve UV
  • 0.5 ohm / h - humbje shumë e ulët e rrymës krahasuar m produktet e tjera. Më i miri në treg!
  • Rezistenca ndaj tërheqjes 50 kg, me shikueshmëri të mirë për gardh elektrik, gardhe eletrike, gardhe të elektrifikuara
  • Përdoret për gardh elektrik, gardhe elektrike, gardhe të elektrifikuara për kafshë kuaj qentë lopë derra pula dhe për të mbrojtur kopshtin dhe të mbjellat me perime nga kafshët e egra si derrat e egër dhe dreri
  6 812 ALL
  9 732 ALL
  - 30%
  Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit 7167.53 ALL
  me TVSH

  Dorëzimi në 4 - 6 ditë

  Quantity:

  Tarifat e transportit: TBD

  Kthim falas për 100 ditë

  Menyra Pagese

  FILL PËRÇUES
  PËR GARDH ELEKTRIK
  GEMI ELETTRONICA
  250 mt - 2.2 mm²

  Fettuccia 100 4 Elettrificatori recinti | Gemi Market

  Inovativ

  Sistem
  praktik çmbështjellje

  Thjesht bëni një hapje
  të vogël në majë të
  bobinës dhe tërhiqeni jashtë

  Fettuccia dettaglio Recinto Elettrico | Gemi Market
  Cavallo Cavo Recinto Elettrico 3 | Gemi Market

  Ideal për

  kafshë me
  përmasa mesatare dhe të mëdha

  si lopë, gjedhë, derra
  dele, dhentë, qingja
  dreri djerrë, drerë, kafshë të egra, derr i egër
  dhe në pergjithësi për të mbrojtur kopshtin tënd.

  Rezistent

  Deri në 50 kg
  tërheqje.

  Në sajë të qëndrueshmërië së tij,
  kablli për gardh elektrik 2.2 mm²
  Gemi është ideal për kafshë të
  përmasa mesatare dhe të mëdha

  Bobina fettuccia Recinto Elettrico 2 | Gemi Market
  Bobina fettuccia 2 Cavo Recinto Elettrico 3 | Gemi Market

  Përçueshmëri e fortë

  falë 4 fijeve
  përçuese

  Filli përçues Gemi për gardh elektrik 2.2 mm².
  përbëhet nga 4 fije përçuese metalike të
  cilësisë së lartë që do të mundësojnë
  përçimin e rrymës 3 herë
  më shumë se konkurrentët.

  Jo humbjes!

  Gardhe pafund
  me fijet Gemi

  Vetëm 0.5 ohm humbje
  të rrymës për metër.
  Ju sfidojmë të gjeni një tjetër
  më të ulët në një produkt të ngjashëm
  Më i miri në treg!

  Bobina fettuccia Recinto Elettrico 3 | Gemi Market

  Sa do ju nevojitet?

  Varet nga lloji
  i kafshës…

  Ky grafik informues do t'ju ndihmojë të bëni një llogaritje të shpejtë
  për sasinë e fillit që do ju nevojitet. Në varësi të lartësisë së kafshës
  duhet të llogarisni numrin e ndryshëm të fijeve që do vendosni në gardhin tuaj.

  Për informacione të mëtejshme, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.

  set animali | Elettrificatori recinti | Gemi Market

  Parametrat teknike

  Tensione | Elettrificatori recinti | Gemi MarketPesha: 1,260 Kg

  Assorbimento | Elettrificatori recinti | Gemi MarketGjatësia e bobinës: 250mt

  Sicuro e certificato | Gemi Market

  I sigurt dhe I çertifkuar.

  Që në 1983
  Kujdes për
  sigurinë tuaj.

  Që në 1983, ne kemi patur
  specialistë ne kompani për
  ndërtimin e produkteve
  për gardhet elektrike.
  Blerja e një produkti
  Gemi Elettronica do të thotë të zgjedhësh
  cilësinë dhe sigurinë.

  Çfare thonë klientët tanë?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Më të pëlqyerat në botë.

  Thonë
  klientët tanë

  I parI në botë në
  kategorinë e tij në sajë të
  mijëra përshtypjeve pozitive
  nga e gjithë bota ne TrustPilot

  Përshtypjet tona në video

  Zbuloni opinionin e
  atyre që e kanë provuar atë.

  Me qindra video të dërguara
  nga klientët si ty.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Koha dhe kostot e transportit?

  Ne dërgojme në të gjithëbotën në 3/8 ditë
  ditë pune

  Gjeni këtu të gjitha kohët dhe kostot:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Si mund të paguaj?

  Më shumë se 10 mënyra
  pagese.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  A ka një garanci për gardhet Gemi?

  3 vite
  garanci.

  Mbi çdo përbërës
  të Gardheve Elektrike
  (pjesë elektrike ose strukturë).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 ditë për ta rimenduar.

  Të kënaqur
  ose të rimbursuar.

  Ne nuk do të kemi nevojë
  për ndonjë shpjegim.
  Ne do ta tërheqim produktin me shpenzimet tona
  dhe ju do të merrni rimbursimin tuaj

  Avantazhi i blerjes nga

  fabrika.

  1) Këshillim falas derisa problemi
  të zgjidhet përfundimisht.

  Ju do merrni përgjigje në telefon nga
  teknikët tanë të specializuar me vite
  eksperience në fushë.
  Telefononi tani në(+39) 02.87165556
  ose shkruani në[email protected]

  2) Keni një problem me ndonjë nga produktet tona?
  Ne do ta zëvendesojmë menjëherë produktin

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Çmime fabrike. Kurseni
  duke mos blerë nga rishitësit.

  4) 40 vjet eksperiencë në industri
  në shërbimin tuaj.

  5) Dizenjuar dhe prodhuar plotësisht
  në Itali.
  në njësinë tonë prodhuese
  me mbi 10,000 metra katrorë

  Gemi Elettronica Srl
  A50
  114 Artikuj

  Referencat specifike

  Produkt i ri

  Questions and Answers

  A është teli elektrik 6 mm² për gardhe i përshtatshëm për derrat e egër, apo duhet të marr hobe?

  Teli elektrik me trashësi 6mm² për gardhe është i përshtatshëm për derrat e egër dhe kafshët e mëdha. Teli për rrethim ka rezistencë në tërheqje deri në 100 kg, 8 tela përcjellës dhe dispersion 0.15 ohm/m. Hobe për gardhe elektrike është e përshtatshme për gardhe elektrike për kuajt.

  Në cilën distancë duhet të mbillen shtyllat e gardhit?

  Ne rekomandojmë mbjelljen e shtyllave në një distancë që varet nga karakteristikat e tokës; nëse toka është e sheshtë, vendosni një në çdo 5/10 metra, nëse është një zonë me erë ose e pabarabartë, vendosni ato më afër.

  Më duhet të bëj një gardh, cilin tel elektrik më rekomandoni?

  Teli i gardhit 2,2 mm² është i përshtatshëm për kafshë të vogla dhe gardhe të vogla elektrike. P.sh.: Delet, dhitë, derrat, lepujt, ujqërit, qentë, macet, pulat, dhelprat, pallonat, gjelat, lepuri, nishani, baldosa, nuselalat, ketrat. Teli rrethues me trashësi 4 mm² është i përshtatshëm për kafshë të mesme dhe të mëdha. P.sh. derrat e mbarështimit, drerët e ugarit etj. Teli 6 mm² për mbylljet e kafshëve ka një rrymë rrjedhje prej 0,15 ohm/mt, e cila bën të mundur rrethimin e disa kilometrave dhe është i përshtatshëm për kafshë të mëdha. P.sh.: Derri i egër, dreri, lopë, muflone, arinj, etj.

  Më duhet të vendos 3 tela brenda gardhit elektrik. Sa larg duhet t'i vendos ato?

  Telat brenda gardhit elektrik duhet të futen sipas madhësisë së kafshës. Për kafshët e vogla, teli i parë brenda gardhit duhet të futet 20 cm larg nga toka, pastaj të lihet vetëm 20 cm/30 cm. Për kafshë të tilla si derrat e egër, teli përcjellës për gardhe elektrike duhet të lihet 30 cm nga toka e kështu me radhë. Për kafshët e mëdha si kuajt, lopët, filli i përbashkët duhet të lihet 60/80 cm nga toka.

  Rryma është pak larg nga mbyllja elektrike e kafshëve. Çfarë duhet bërë? Si të bashkoni dy gardhe?

  Nëse rryma është larg gardhit elektrik, për energjinë tuaj Gemi - 100% Prodhuar në Itali - ne kemi kabllon e kalimit të tensionit të lartë që mund të funksionojë në sipërfaqe ose nën tokë, pa u shkarkuar. Me këtë kabllo mundësohet bartja e rrymës në gardh, pa asnjë shpërndarje. Kablloja për gardhe elektrike mund të përdoret gjithashtu për të bashkuar dy gardhe, pastaj për të lidhur një skaj me një gardh të parë dhe skajin tjetër me një gardh të dytë, kur ka pak distancë midis një gardh dhe një tjetër.

  Si të bëni bashkime në telin e përcjellësit për gardhe elektrike?

  Kryqëzimi i telit përcjellës për gardhe elektrike për kafshët mund të bëhet me një nyjë të thjeshtë midis dy skajeve, rekomandohet t'i bëni ato vetëm aty ku është e nevojshme.

  Si e kaloni telin nga izolatori i gardhit elektrik?

  Pa kaluar rrethin e vdekur të izolatorit për rrethojat elektrike, përndryshe krijohet dispersion. Për këtë qëllim janë projektuar izolatorët e gardhit elektrik Gemi.

  Si të shihni nëse ka energji elektrike në gardh?

  Për të kontrolluar nëse ka rrymë në gardhin elektrik për kafshët, mjafton të sillni majën e një kaçavide me një dorezë të izoluar disa mm larg telit të gardhit. Në momentin që dëgjoni një tik-tak, do të thotë se ka rrymë në gardhin elektrik.
  Filo conduttore 1000 MT 6 mm² per recinto elettrico recinti

  Filo conduttore 1000 MT 6 mm² per recinto elettrico recinti elettrici recinti elettrificati recinzioni elettrificate per animali

  6 812 ALL
  9 732 ALL
  - 30%
  Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit 7167.53 ALL
  me TVSH