ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G
  • ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G
  • ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G
  • ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G
  • ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G
  • ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G
  • ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G
  • ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G
  • ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G
  • ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G

  ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G

  Aspiratorit i oxhakut modeli profesional reziston edhe në rast zjarri të kanalit të oxhakut me rezitencë deri në temperatura 700 grade. Në sajë të njësisë së kontrollit me 6 nivele shpejtësie që ofrohet me pajisjen lejon rregullimin e një tërheqje të përkryer dhe në rastin e një oxhaku të paniveluar

  • Rezistent deri në 700°
  • 8-vite garanci
  • Deri në 3800 m³/h (pajisur me rregullues me 6-shpejtësi)
  • Produkt I çertifikuar sipas ligjit CE
  • Universal (për çdo oxhak)
  53 029 ALL
  106 058 ALL
  - 50%
  Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit 106058.00 ALL
  me TVSH
  Zgjidhni Diametrin e Jashtëm të Oxhakut:

  Dorëzimi në 4 - 6 ditë

  Quantity:

  Tarifat e transportit: TBD

  Kthim falas për 100 ditë

  Menyra Pagese

  ASPIRATOR OXHAKU
  GEMI ELETTRONICA
  Model Profesional Çeliku
  oxhak i rrumbullakët

  Descrizione aspiratore pro | Gemi Market

  Universal.

  Një produkt
  për mijëra përdorime.

  Tymthithësi i tymit Gemi është ideal për:
  Oxhaqe, Oxhaqe me ngrohje, soba,
  Furra, Rostiçeri, Piceri,
  Zgara, Aspiratorë kuzhine,
  Restorante

  Regolazione camino | Gemi Market
  20 Motivi | Gemi Market

  Unik.

  20 arsye
  për ta zgjedhur atë.

  Zgjidhja e problemit
  të tymit të oxhakut tuaj
  është Gemi Elettronica!

  E Thjeshtë.

  Montimi? Një
  lodër fëmijësh.

  Nëse po mendoni se
  si ta montoni atë, ne kemi
  përgjigjen për ju…

  Montaggio aspiratore camino | Gemi Market
  Resistenza Fuoco aspiratore camino | Gemi Market

  I pashkatërrueshëm.

  Rezistent edhe
  ndaj zjarrit!

  Nëse oxhaku juaj
  merr flakë,
  aspiratori ynë do të punojë ende!

  Inovativ.

  Si është
  aspiratori Gemi?

  Një përqëndrim i inxhinierisë
  dhe inovacionit janë bazat
  e teknologjisë së tymthithësit

  Struttura aspiratore camino | Gemi Market
  img-main-tondo-base.png

  Edhe I rrumbullakët.

  Ne përshtatemi
  për ju.

  Është kanali juaj I tymit katror?
  Pa problem, modeli,
  juaj mund të gjendet këtu:

  Selettore velocità | Gemi Market
  griglia-protezione-rame.jpg

  Kujdes për detajet.

  Skarë
  mbrojtëse.

  E fortë kundër shpendëve
  (sipas standartit UNI ISO 13857)
  bërë nga
  unaza çeliku të elektrosalduar.

  I mrekullueshëm.

  Mbulesa e motorit

  Çelik inoks AISI 304,
  Rezistencë e garantuar
  në kohë ndaj agjentëve atmosferikë.
  dhe kripërave.

  Verniciatura professionale | Gemi Market
  Resistenza | Gemi Market

  I pandalshëm.

  Më I fuqishmi:
  deri në 3800 m³ /h.

  Ne do ta zgjidhim problemin tuaj.
  Të jeni të sigurt.

  Për gjithë përmasat tuaja...

  Gjithmonë
  një zgjidhje…

  Zgjidhni diametrin
  e kanalit të jashtëm të tymit
  (jo të brendshëm) në
  menunë me zgjedhje

  staffe-regolabili-tondo.jpg
  dimensione-extra-tondo.jpg

  I lehtë për t'u montuar

  me vidën e jashtme
  të shtrëngimit.

  Do ta bëjë aspiratorin tuaj
  të palëvizshëm në kohë

  Diferencat mes
  modeleve Gemi?

  Aspiratore Base | Gemi MarketBAZË
  Aspiratore Pro | Gemi MarketPRO
  Aspiratore Pro | Gemi MarketÇELIK
  Aspiratore Pro | Gemi MarketBAKËR

  VITET E GARANCISË

  3
  6
  8
  8

  FUQIA E THITHJES
  (x1000 M³/H)

  2.5
  3.8
  3.8

  REZISTENT DERI NË…

  300
  300
  700
  700

  MOTOR I KLASIT H PËR TEMPERATURAT E LARTA

  No tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market

  MORSETË E MBROJTUR LIDHUR ME TELA TË JASHTËM

  No tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market

  STRUKTURË E JASHTME NË CELIK INOX AISI 304

  No tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market

  VENTILATOR NË CELIK INOX AISI 304

  No tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market

  REZISTENCË E LARTË NDAJ KORROZIONIT

  No tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market

  ASPIRATOR I LYER ME BAKËR TË VËRTETË

  No tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market
  Si tabella | Gemi Market
  Sicuro e certificato | Gemi Market

  I sigurt dhe I çertifkuar.

  Që në 1983,
  vëmendje ndaj
  sigurisë tuaj.

  Ne kemi investuar gjithmonë në
  kërkim, inovacion dhe siguri.
  Në sajë të këtij vizioni, ne kemi
  marrë gjithë çertifikimet
  më të mira në botë.

  Përmasat

  Skema elektrike

  Çfarë thonë klientët tanë?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Më I pëlqyeri në botë.

  Klientët
  tanë thonë kështu.

  I pari në botë në
  kategorinë e tij në sajë të
  mijëra përshtypjeve pozitive
  nga e gjithë bota ne TrustPilot.

  Përshtypjet tona në video.

  Zbuloni opinionin e
  atyre që e kanë provuar atë.

  Me qindra video të dërguara
  nga klientët si ty.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Pse të instaloni nje nxjerrës tymi Gemi?

  1. Zgjidhja e problemi të tymit100% e garantuar.
  2. Nuk thith nxehtësinë, por vetëm tymin nga oxhaku juaj.
  3. Pa zhurmë, edhe në shpejtësi të madhe.
  4. Konsum i ulët i energjisë, maksimumi i konsumit 10 € në vit.
  5. I lehtë për t'u montuar madjeBËJE-VETË(ndiqni videon praktike).
  6. Universal, për të gjithë kanalet e tymit (përfshirë edhe ato të rrumbullakta).
  7. Redukton me 70%akumulimin e blozës në oxhak.
  8. Mund të përdoret edhe në verëpër qarkullim natyral ajri.
  9. I pajisur merregullues me 6-shpejtësi.
  10. Nuk ka nevojë për mirëmbajtjeme kalimin e viteve.
  11. Edhe kur është I fikur, nuk pengon daljen normale të tymit.
  12. Mund të përdoret siventilator për ndezjenfillestare të oxhakut.
  13. Kur pastroni hirin e oxhakutshmang shpërndarjen e hirit në ambient.
  14. Eleminon plotësisht thithjen e tymrave kancerogjeneqë dalin nga oxhaku.
  15. Përqindja e kthimit të produktit është 0.05 % (5/10000)
  16. 100% MADE IN ITALY: i patentuar nga kompania jonë ne 1983, akoma prodhohet ne Itali ditët e stome.

  Koha dhe kostot e transportit?

  Ne dërgojme në të gjithëbotën në 3/8 ditë
  ditë pune.

  Gjeni këtu të gjitha kohët dhe kostot:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Si mund të paguaj?

  Më shumë se 10 mënyra
  pagese.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  A ka një garanci për aspiratorin?

  3 Vite
  garanci.

  Mbi çdo përbërës
  të aspiratorit
  (pjesë elektrike ose strukturë).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 ditë për ta rimenduar.

  Të kënaqur
  ose të rimbursuar.

  Ne nuk do të kemi nevojë
  për ndonjë shpjegim.
  Ne do ta tërheqim produktin me shpenzimet tona
  dhe ju do të merrni rimbursimin tuaj

  Pse të blini
  një aspirator?

  Marka
  të tjera

  Produkt I çertifikuar

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Parametrat teknike të verifikuara nga Universiteti Unibas

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Kapaciteti I thithjes 2500 M3 /h

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  rregullues me 6-shpejtësi(autotransformator)

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Prodhuar që në 1983

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  3-vite garanci

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Kthim falas për 100 ditë

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Çmime fabrike(pa ndërmjetës)

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Përshtypje të verifikuara në Trustpilot

  Si tabella | Gemi Market
  No tabella | Gemi Market

  Avantazhi i blerjes nga

  fabrika.

  Këshillim falas deri në zgjidhjen
  e problemit

  Ju do merrni përgjigje në telefon nga
  teknikët tanë të specializuar me vite
  eksperience në fushë.
  Telefononi tani në(+39) 02.87165556
  ose shkruani në[email protected]

  2) Keni një problem me ndonjë nga produktet tona?
  Ne do ta zëvendësojmë menjëherë produktin

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Çmime fabrike. Kurseni
  duke mos blerë nga rishitësit.

  4) 40 vjet eksperiencë në industri
  në shërbimin tuaj.

  5) Dizenjuar dhe prodhuar plotësisht
  në Itali.
  në njësinë tonë prodhuese
  me mbi 10,000 metra katrorë

  Gemi Elettronica Srl
  ASPIR/ACCIAIO/TONDO25
  85 Artikuj

  Referencat specifike

  ean13
  8053017261607
  Produkt i ri

  Questions and Answers

  Cili është ndryshimi midis modeleve të ndryshme të nxjerrësve të tymit?

  Modeli bazë ka një kapacitet thithës prej 2500 m³/h, garanci 3-vjeçare dhe mund të përballojë deri në 300 gradë. Modeli profesional mund të përballojë deri në 700 gradë (prandaj edhe në rast zjarri në oxhak) dhe rekomandohet nëse keni një oxhak më pak se 3 metra. Ka edhe garanci 6 vjecare dhe thith 3800 m³/h. Modeli i çelikut është ndërtuar tërësisht në çelik inox Aisi 304, një material që siguron rezistencë më të madhe ndaj korrozionit dhe kripës dhe për rrjedhojë me kalimin e kohës. Ka një fuqi thithëse prej 3800 m³/h dhe rezistencë deri në 700°, e garantuar për 8 vjet. Maja e gamës së ofruar nga Gemi është modeli profesional i bakrit, rezistent deri në 700°, me garanci 10-vjeçare dhe i aftë për të thithur 3800 m³/h. Ventilatori inox i reziston korrozionit dhe kripës. Është plotësisht i lyer nga jashtë (përfshirë bazën) dhe për këtë arsye është i përshtatshëm për ata që kërkojnë një produkt më të këndshëm estetikisht.

  A nxjerr nxehtësinë edhe ventilatori i nxjerrjes së oxhakut?

  Nxjerrësi ynë elektrik i tymit ka një rregullator me 6 shpejtësi, kështu që ju duhet vetëm ta vendosni në shpejtësi 1-2 për të ndihmuar në nxjerrjen e tymit në mënyrë natyrale, por jo ngrohjes. Në thelb, në dy shpejtësitë e para, ne nuk po ndryshojmë në asnjë mënyrë funksionimin normal të një oxhaku, i cili normalisht do të shpërndante një sasi shumë të vogël nxehtësie në tymin që ngrihet në tubin e tymit. Ventilatori i oxhakut Gemi thith tymin që përndryshe do të hynte në shtëpi dhe për këtë arsye, sigurisht, nuk do të prodhonte asnjë burim nxehtësie për mjedisin e brendshëm. Është e qartë se nëse ventilatori i oxhakut nuk funksionon me shpejtësinë e gjashtë (zakonisht me këtë shpejtësi përdoret për të ndryshuar ajrin në dhoma, për të ndihmuar në ndezjen e zjarreve ose për të thithur hirin), me 2500 m³/h (bazë) - 3800m³/h(pro) do të jetë aq i fuqishëm sa do të thithë edhe nxehtësinë, sepse do të rrisë shpejtësinë e djegies së drurit dhe për pasojë do të ulë pjesërisht nxehtësinë. Studimet shkencore kanë treguar se nxjerrësi i tymit Gemi mund të kontrollojë humbjen e nxehtësisë, prandaj këshillohet përdorimi i një oxhaku për të parandaluar humbjen e nxehtësisë. Kjo mund të shihet në miliona klientë të kënaqur në të gjithë botën që nga viti 1983, kur u krijua ventilatori i parë i oxhakut Gemi.

  Sa është madhësia e nxjerrësit të tymit të oxhakut?

  Baza e ventilatorit elektrik të oxhakut është standarde 43x43 cm, lartësia është 35 cm, pa kllapa. Duke marrë parasysh kllapat është 50 cm. Për matje më specifike, një diagram që tregon matjet e secilës pjesë individuale të ventilatorit elektrik të vatrës elektrik është i disponueshëm në faqen tonë të internetit.

  A përdoret ventilatori elektrik i nxjerrjes së oxhakut për pakësimin e tymit?

  Funksioni i nxjerrësit të tymit është të rregullojë tërheqjen e oxhakut, në mënyrë që të zgjidhë problemin e tymit në oxhak, furrë, sobë, skarë dhe të riprodhojë tërheqjen natyrale të oxhakut.

  Si të montoni nxjerrësin e tymit Gemi?

  Montimi i nxjerrësit të tymit të oxhakut është bërë vetë. Shikoni videon mësimore në fletët e produktit për montimin e ventilatorit të oxhakut. Nëse hasni probleme me instalimin e ventilatorit të nxjerrjes, mund të kërkoni ndihmën e një elektricisti ose një muratori. Nëse keni ndonjë dyshim në lidhje me instalimin e produktit (p.sh. lidhja e telave, rregullatori i shpejtësisë, etj.) teknikët tanë të specializuar do të jenë në dispozicionin tuaj nëpërmjet emailit, bisedës ose telefonit.

  Me oxhak katror dhe tub të brendshëm çfarë modeli duhet të blej?

  Nëse keni një oxhak katror me një tub të së njëjtës lartësi si muratura, fillimisht duhet të mbyllni hendekun midis tubit dhe muraturës dhe më pas të instaloni ventilatorin e oxhakut direkt në muraturë. Në mënyrë të ngjashme, nëse tubi është vetëm disa centimetra (ose inç) i lartë, tubi duhet të sillet në të njëjtën lartësi si muratura. Në këtë situatë duhet të blini modelin e ventilatorit të oxhakut me bazë katrore, i rregullueshëm edhe për oxhak drejtkëndor.

  A është e mundur të lidhni kabllon brenda oxhakut?

  Po, është e mundur. Ka dy mënyra për të bërë lidhjen elektrike: me kabllon 3 x 1.5 (që do të kalohet jashtë oxhakut deri në rregullatorin e shpejtësisë) në mënyrë që të zgjasni metrin e parë të ngjitur në ventilatorin e oxhakut. Ose mund të bëni një lidhje të brendshme me oxhakun me kabllon tonë rezistente ndaj temperaturës së lartë, të cilën mund ta blini veçmas duke zgjedhur sasinë e dëshiruar në menynë rënëse, sipas numrit të metrave që ju nevojiten.

  Sa kohë mund ta lë të ndezur aparatin për nxjerrjen e tymit të oxhakut?

  Nuk ka asnjë kufizim kohor. Nxjerrja e tymit të oxhakut mund të punojë gjatë gjithë ditës pa asnjë problem.

  Në çfarë largësie nga flaka duhet të vendoset ventilatori i oxhakut?

  Ventilatori profesional për vatrat e zjarrit mund të instalohet në çdo lartësi, edhe në kanale 1 metër. Nga ana tjetër, modeli bazë i ventilatorit të oxhakut rekomandohet për oxhaqe me lartësi mbi 3 m.

  Nëse rryma fiket dhe ventilatori i oxhakut fiket, a e mbyll prizën e tymit?

  Jo, ventilatori i oxhakut nuk e mbyll daljen e tymit nëse është i fikur. Për këtë arsye është e mundur të ndizni ventilatorin e oxhakut vetëm në situata të caktuara, për shembull kur ngrini derën e sobës ose në rast të erës së fortë.

  Nëse bie shi, a do të depërtojë uji në ventilatorin e oxhakut?

  Jo, baza e nxjerrësit të tymit të oxhakut është ngritur për të parandaluar depërtimin e ujit në rast shiu.

  A e zgjidh problemin ventilatori i oxhakut edhe në rast të erës së fortë?

  Sigurisht, ventilatori ynë i oxhakut është i përshtatshëm në rast të erës së fortë sepse zgjidh problemin e tymit.

  A mund të montohet në një oxhak të rrumbullakët shumë të lartë?

  Po, falë fuqisë thithëse të ventilatorit të oxhakut nuk ka asnjë problem edhe në oxhaqet më të gjatë se 50 metra.

  A mund të montohet në një bazë oxhaku të rrumbullakët?

  Po, ne furnizojmë adaptorë për kanalet e rrumbullakëta të tymit (ato të treguara në menynë rënëse të produktit). Për të porositur përshtatësin, thjesht zgjidhni kanalin e rrumbullakët të tymit dhe zgjidhni madhësinë e përshtatësit që dëshironi të blini nga menyja rënëse. Duhet të keni parasysh diametrin e jashtëm sepse përshtatësi ynë për kanalet e tymit përshtatet nga jashtë në prizën e tij. Nëse oxhaku ka një diametër të jashtëm prej 25 cm, përshtatësi ideal i oxhakut do të jetë 25 cm në menunë rënëse.

  A është i zhurmshëm nxjerrësi i tymit të oxhakut?

  Jo. Ventilatori i oxhakut është i heshtur me çdo shpejtësi. Sigurisht, nëse e vendosni në shpejtësinë e gjashtë, ventilatori bën më shumë se 1300 rrotullime në minutë, kështu që do të dëgjoni një zhurmë të lehtë. Por për të zgjidhur problemin e tymit, ventilatori duhet të përdoret me shpejtësi të ulët, nga shpejtësia e parë deri në shpejtësinë e tretë. Në këto shpejtësi presioni i zërit nuk i kalon 38 Db, pra zhurma zero.

  Sa peshon ventilatori i oxhakut?

  Pesha e ventilatorit, duke përjashtuar rregullatorin e shpejtësisë, është rreth 20 kg.

  Ku duhet të instalohet rregullatori i ventilatorit të oxhakut?

  Rregullatori i ventilatorit të oxhakut për vatrat duhet të lidhet me rrymën 220 V dhe mund të instalohet në çdo zonë, e rëndësishme është që të mos vendoset pranë burimeve të nxehtësisë. Në fakt, brenda rregullatorit të ventilatorit të oxhakut ka një transformator që funksionon në temperatura të larta.

  Kohët e fundit kam blerë ventilatorin e oxhakut, kur e ndez me shpejtësinë e parë nuk funksionon,...

  Nuk ka asnje problem, tymi nxjerres punon normalisht. Ventilatori i oxhakut është projektuar për të siguruar funksionimin normal të kushinetave të brendshme. Ventilatori fillimisht duhet të futet me shpejtësi më të larta dhe pas disa minutash mund të kalojë në shpejtësi më të ulëta. Kjo mënyrë funksionimi duhet të ndiqet vetëm për muajin e parë, pas së cilës do të funksionojë edhe me shpejtësi më të ulëta.
  ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G

  ASPIRATORE PER CAMINO in ACCIAIO Canna fumaria Tonda Aspirafumo Elettrico Tiracamino Tirafumo Comignolo per Caminetto Barbecue G

  53 029 ALL
  106 058 ALL
  - 50%
  Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit 106058.00 ALL
  me TVSH