Maniglia per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate - Gemi Elettronica
  • Maniglia per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate - Gemi Elettronica
  • Maniglia per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate - Gemi Elettronica
  • Maniglia per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate - Gemi Elettronica
  • Maniglia per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate - Gemi Elettronica

  Maniglia per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate

  Gemi Elettronica Dorezë për gardh elektrik gardhe elektrike rrethim elektrik rrethime të elektrifikuara

  • Hyrje e sigurt për në kullota
  • Të varet në izolues për dorezë porte dhe në izolues me unazë
  • Plastikë rezistente ndaj tensionit të lartë dhe mbrojtje e gjerë për duar
  • Rezistente ndaj rrezeve UV dhe ndryshimeve klimaterike
  107 Lekë
  me TVSH
  Out-of-Stock

  Dorëzimi në 4-8 ditë

  Quantity:

  Tarifat e transportit: TBD

  Kthim falas për 100 ditë

  Menyra Pagese

  DOREZË PËR
  GARDH ELEKTRIK
  GEMI ELETTRONICA
  me grep të vidhosur dhe sustë tensioni

  Maniglia Recinto Elettrico 1 | Gemi Market

  Rezistent

  Grep dhe sustë
  me doreza tërheqëse të galvanizuara

  Siguron një dorezë
  të qëndrueshme në kohë
  në sajë të cilësisë së materialeve të perdorura

  E manovrueshme dhe e sigurt.

  Kapje
  ergonomike

  Plastikë rezistente ndaj tensionit të lartë
  me mbrojtje të madhe për duart
  garanton përdorim të sigurt.
  Për më shumë, plastika është rezistente
  ndaj rrezeve UV dhe ndryshimeve klimatike

  Maniglia Recinto Elettrico 2 | Gemi Market
  Maniglia Recinto Elettrico 3 | Gemi Market

  Ideale për

  të krijuar hyrje të sigurt
  për në kullota

  E besueshme, e sigurt dhe e lehtë për t'u montuar
  Të varet në izolues për
  dorezë porte
  dhe në izolues me unazë. Unaza e brendshme
  siguron që materialet përçuese
  të rrinë gjithmonë të tërhequr fort. Plastika rezistente
  ndaj tensionit të lartë me mbrojtje të gjerë
  për duart siguron një përdorim të sigurt.

  Sicuro e certificato | Gemi Market

  I sigurt dhe I çertifkuar.

  Që në 1983
  Kujdes për
  sigurinë tuaj.

  Që në 1983, ne kemi patur
  specialistë ne kompani për
  ndërtimin e produkteve
  për gardhet elektrike.
  Blerja e një produkti
  Gemi Elettronica do të thotë të zgjedhësh
  cilësinë dhe sigurinë.

  Çfare thonë klientët tanë?

  Recensioni Trust Pilot | Gemi Market

  Më të pëlqyerat në botë.

  Thonë
  klientët tanë

  I parI në botë në
  kategorinë e tij në sajë të
  mijëra përshtypjeve pozitive
  nga e gjithë bota ne TrustPilot

  Përshtypjet tona në video

  Zbuloni opinionin e
  atyre që e kanë provuar atë.

  Me qindra video të dërguara
  nga klientët si ty.

  Recensioni Trust Videos | Gemi Market

  Koha dhe kostot e transportit?

  Ne dërgojme në të gjithëbotën në 3/8 ditë
  ditë pune

  Gjeni këtu të gjitha kohët dhe kostot:

  Spedizioni in tutto il mondo | Gemi Market
  Pagamento | Gemi Market

  Si mund të paguaj?

  Më shumë se 10 mënyra
  pagese.

  Pagamenti sicuri | Gemi Market

  A ka një garanci për gardhet Gemi?

  3 vite
  garanci.

  Mbi çdo përbërës
  të Gardheve Elektrike
  (pjesë elektrike ose strukturë).

  Sigillo garanzia | Gemi Market
  Soddisfatti o rimborsati | Gemi Market

  100 ditë për ta rimenduar.

  Të kënaqur
  ose të rimbursuar.

  Ne nuk do të kemi nevojë
  për ndonjë shpjegim.
  Ne do ta tërheqim produktin me shpenzimet tona
  dhe ju do të merrni rimbursimin tuaj

  Avantazhi i blerjes nga

  fabrika.

  1) Këshillim falas derisa problemi
  të zgjidhet përfundimisht.

  Ju do merrni përgjigje në telefon nga
  teknikët tanë të specializuar me vite
  eksperience në fushë.
  Telefononi tani në(+39) 02.87165556
  ose shkruani nëordinigemi@gmail.com

  2) Keni një problem me ndonjë nga produktet tona?
  Ne do ta zëvendesojmë menjëherë produktin

  Assistenza | Gemi Market
  Azienda | Gemi Market

  3) Çmime fabrike. Kurseni
  duke mos blerë nga rishitësit.

  4) 40 vjet eksperiencë në industri
  në shërbimin tuaj.

  5) Dizenjuar dhe prodhuar plotësisht
  në Itali.
  në njësinë tonë prodhuese
  me mbi 10,000 metra katrorë

  GEMI HDL - 007

  Referencat specifike

  Produkt i ri

  Questions and Answers

  Çfarë ju nevojitet për një gardh elektrik për derrat e egër dhe kafshët e tjera?

  Për të krijuar një gardh elektrik për kafshët ju nevojiten: një Gemi energiser - 100% Prodhuar në Itali - për gardhe që bartin rrymën në gardh, një tel përcjellës të elektrizuar për gardhin dhe izolatorë për gardhe të elektrizuar të vidhosur në shtylla për të mbajtur telin .
  Maniglia per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate - Gemi Elettronica

  Maniglia per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate

  107 Lekë
  me TVSH