Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

Marka GEMI lindi në vitin 1983 nga përvoja e Domenico Giangreco, specialist në fushën e elektronikës industriale dhe automatizimit. GEMI ka spikatur gjithmonë për teknologjinë dhe profesionalizmin e saj të lartë, si në dizajnimin dhe zhvillimin e produkteve, ashtu edhe në vëmendjen ndaj klientit. Pjesë e këtij fokusi është aftësia për të testuar produktet për 100 ditë, me rimbursime të plota dhe pa pasur nevojë të jepni ndonjë arsye.
Vlerat e GEMI janë pikat e forta të saj: cilësia, drejtësia dhe shërbimi ndaj klientit. Ndër vite, kompania është dalluar në prodhimin e aparateve për nxjerrjen e oxhakut, duke u ngjitur në krye të sektorit në mbarë botën.

Flamurtari i prodhimit është fshesa me korrent GEMI, rezultat i bashkëpunimit midis Basilicata Innovazione (InnovationFactory Scarl) dhe Universitetit të Basilicata - Departamenti i Inxhinierisë së Mjedisit dhe Fizikës në "Projektin për zhvillimin e një sistemi për optimizimin e një sistemi inovativ i thithjes ".

Megjithatë, projektet nuk ndalen këtu: GEMI Elettronica bashkëpunon me universitete dhe institute profesionale, për kërkimin dhe zhvillimin e produkteve që janë gjithmonë në krye.

Certifikatat tona për Ekstraktuesit e Fireplace

Gemi në Evropë

Certifikatat

Gemi Elettronica - Registered Trademark