Mbërthyes për tela dhe shirit me shumëzues 3: 1 të gardhit elektrik, i pajisur me një dorezë të rehatshme dhe një grep për ta fiksuar rehat në një mbajtës rrotullimi. Nga ana tjetër, tendosësi i telit ose shufra lidhëse mund të instalohet në çdo pjesë të gardhit, falë rondele të thjeshtë.

Kit completo per recinto elettrico Recinzione Elettrica Rete Elettrica Elettrificatore Isolatori Filo Cinghiali Mucche Galline -
  Zbuloni setin komplet për gardhin tuaj elektrik! Zgjidhni pjesët që përbëjnë setin, sipas nevojave tuaja: 1) Elektrifikues 2) Izolues 3) Fill ose shirit 4) Aksesorë
  0 LekëÇmimi
  Kit completo per recinto elettrico Recinzione Elettrica Rete Elettrica Elettrificatore Isolatori Filo Cinghiali Mucche Galline -
   Zbuloni setin komplet për gardhin tuaj elektrik! Zgjidhni pjesët që përbëjnë setin, sipas nevojave tuaja: 1) Elektrifikues 2) Izolues 3) Fill ose shirit 4) Aksesorë
   0 LekëÇmimi
   Avvolgitore Per Filo Conduttore E Fettuccia Con Moltiplicatore 3:1 Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni ElettricheAvvolgitore Per Filo Conduttore E Fettuccia Con Moltiplicatore 3:1 Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettriche
    Mbështjellës për fill përçues dhe shirit me shumëfishues 3:1 për gardh elektrik ,gardhe elektrike, rrethime elektrike, rrethime të elektrifikuara Gemi Mbështjellës për fill përçues dhe shirit Gemi për të mbledhur lehtë dhe shpejt gardhin tënd elektrik I pajisur me shumëfishues 3:1 që garanton mbledhjen e fillit në pak minuta pa u...
    4 191 LekëÇmimi
    Avvolgitore Per Filo Conduttore E Fettuccia Con Moltiplicatore 3:1 Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni ElettricheAvvolgitore Per Filo Conduttore E Fettuccia Con Moltiplicatore 3:1 Per Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettriche
     Mbështjellës për fill përçues dhe shirit me shumëfishues 3:1 për gardh elektrik ,gardhe elektrike, rrethime elektrike, rrethime të elektrifikuara Gemi Mbështjellës për fill përçues dhe shirit Gemi për të mbledhur lehtë dhe shpejt gardhin tënd elektrik I pajisur me shumëfishues 3:1 që garanton mbledhjen e fillit në pak minuta pa u...
     4 191 LekëÇmimi
     Molla per tensione del filo conduttore per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate - Molla per tensione del filo conduttore per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate
      Sustë për tensionin horizontal të fillit perçues për gardh elektrik gardhe elektrike rrethime elektrike rrethime të elektrifikuara Gemi Sustë tërheqje në çelik inoks , e përshtatshme për forca të mëdha tërheqëse. Detajet : cilësi shumë e fortë, shumë e qëndrueshme. Përmasat e sustës së tensionit : gjatësia 7,5 cm - trashësia...
      127 LekëÇmimi
      Molla per tensione del filo conduttore per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate - Molla per tensione del filo conduttore per recinto elettrico recinti elettrici recinzioni elettriche recinzioni elettrificate
       Sustë për tensionin horizontal të fillit perçues për gardh elektrik gardhe elektrike rrethime elektrike rrethime të elektrifikuara Gemi Sustë tërheqje në çelik inoks , e përshtatshme për forca të mëdha tërheqëse. Detajet : cilësi shumë e fortë, shumë e qëndrueshme. Përmasat e sustës së tensionit : gjatësia 7,5 cm - trashësia...
       127 LekëÇmimi
       Tenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni eTenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni e
        Gemi Elettronica Tensionues për gardh elektrik me kriketë për fill përçues deri 6 mm² dhe për shirita gardh elektrik gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara I lehtë për t'u përdorur për të vendosur tërheqjen e duhur në telin përçues ose në shirit. Mund të instalohet në çdo pjesë të gardhit, në sajë të rondelës së thjeshtë, filli...
        181 LekëÇmimi
        Tenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni eTenditori per recinto elettrico a cricchetto Gemi per filo conduttore fino a 6mm² e per fettuccia recinti elettrici recinzioni e
         Gemi Elettronica Tensionues për gardh elektrik me kriketë për fill përçues deri 6 mm² dhe për shirita gardh elektrik gardhe elektrike gardhe të elektrifikuara I lehtë për t'u përdorur për të vendosur tërheqjen e duhur në telin përçues ose në shirit. Mund të instalohet në çdo pjesë të gardhit, në sajë të rondelës së thjeshtë, filli...
         181 LekëÇmimi
         Tenditore per filo conduttore con blocco a ruota dentata Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettrificate - Gemi EleTenditore per filo conduttore con blocco a ruota dentata Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettrificate
          Gemi Elettronica Tensionues për fill përçues me bllokues me rrotë të dhëmbëzuar Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Rrethime të Elektrifikuara Tensionues për fill përçues me bllokues me rrotë të dhëmbëzuar; i dobishëm për të ndërtuar gardh elektrik për të vendosur në tensionin e duhur fillin përçues ose shiritin. Tensionuesi Gemi është...
          629 LekëÇmimi
          Tenditore per filo conduttore con blocco a ruota dentata Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettrificate - Gemi EleTenditore per filo conduttore con blocco a ruota dentata Recinto Elettrico Recinti Elettrici Recinzioni Elettrificate
           Gemi Elettronica Tensionues për fill përçues me bllokues me rrotë të dhëmbëzuar Gardh Elektrik Gardhe Elektrike Rrethime të Elektrifikuara Tensionues për fill përçues me bllokues me rrotë të dhëmbëzuar; i dobishëm për të ndërtuar gardh elektrik për të vendosur në tensionin e duhur fillin përçues ose shiritin. Tensionuesi Gemi është...
           629 LekëÇmimi

           Questions and Answers

           Gardhi elektrik: për çfarë është?

           Gardhi elektrik Gemi - 100% Made in Italy - përdoret për të larguar kafshët e egra si derrat e egër, dreri, dhelpra, etj. Qëllimi i gardheve elektrike është të mbrojë territorin nga pushtimet e shëmtuara. Përdoret gjithashtu për të mbajtur kafshë të tilla si lopë, dele, derra etj. Nuk ka lidhje me gjuetinë. Ne disponojmë të gjitha certifikatat ligjore për prodhimin dhe shitjen e gardheve elektrike. Kjo është e vetmja zgjidhje ligjore për ata që duan të mbrojnë plantacionet e tyre.

           A është gardhi elektrik i rrezikshëm për njerëzit?

           Gardhi elektrik për kafshët nuk është as i rrezikshëm për njerëzit dhe as për kafshët. Si për çdo gjë, edhe për rrethojat elektrike ekziston një standard që përcakton vlerat që duhen respektuar. Energjizuesi i gardhit është një produkt që lëshon impulse të ndërprera me një amperazh të ulët.

           Çfarë ju nevojitet për një gardh elektrik për derrat e egër dhe kafshët e tjera?

           Për të krijuar një gardh elektrik për kafshët ju nevojiten: një Gemi energiser - 100% Prodhuar në Itali - për gardhe që bartin rrymën në gardh, një tel përcjellës të elektrizuar për gardhin dhe izolatorë për gardhe të elektrizuar të vidhosur në shtylla për të mbajtur telin .

           Pse të futni 3 shtylla për tokëzimin e gardhit elektrik?

           Tokëzimi është një gjë thelbësore për funksionalitetin e gardhit elektrik për kafshët, kështu që rekomandohet ta bëni atë në mënyrë korrekte. Për të pasur shkarkimin total të rrymës nga energjia, është e nevojshme të bëhet tokëzimi duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar prej 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 metra larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë të lagësht dhe 20 cm jashtë dhe më pas t'i lidhni me kabllon e verdhë. Së bashku me gardhin elektrik furnizojmë vetëm 1 metër kabllo që duhet të lidhet me shtyllën e parë. Rekomandohet të bëhet aty ku ka prani bimësie, pra tokë me lagështi. Toka e thatë nuk është përçuese. Sipas testeve të kryera, vendosja e 3 shtyllave në çdo lloj terreni nuk do të ketë asnjë problem funksionaliteti. Nëse vendosni vetëm një kunj, fuqia e rrymës do të jetë më e vogël se diapazoni i saj dhe kafshët do të jenë në gjendje të kalojnë gardhin.

           Sa kohë zgjat një bateri për energjinë portative dhe cilën duhet të përdor?

           Për një energji elektrike B12 mjafton të përdorni një bateri makine 12V 40Ah. Autonomia, nëse nuk ka shpërndarje në gardhin elektrik, është rreth 10/12 ditë. Përndryshe zgjat më pak.

           Rryma është pak larg nga mbyllja elektrike e kafshëve. Çfarë duhet bërë? Si të bashkoni dy gardhe?

           Nëse rryma është larg gardhit elektrik, për energjinë tuaj Gemi - 100% Prodhuar në Itali - ne kemi kabllon e kalimit të tensionit të lartë që mund të funksionojë në sipërfaqe ose nën tokë, pa u shkarkuar. Me këtë kabllo mundësohet bartja e rrymës në gardh, pa asnjë shpërndarje. Kablloja për gardhe elektrike mund të përdoret gjithashtu për të bashkuar dy gardhe, pastaj për të lidhur një skaj me një gardh të parë dhe skajin tjetër me një gardh të dytë, kur ka pak distancë midis një gardh dhe një tjetër.

           Si të shihni nëse ka energji elektrike në gardh?

           Për të kontrolluar nëse ka rrymë në gardhin elektrik për kafshët, mjafton të sillni majën e një kaçavide me një dorezë të izoluar disa mm larg telit të gardhit. Në momentin që dëgjoni një tik-tak, do të thotë se ka rrymë në gardhin elektrik.

           Si të instaloni gardhin elektrik?

           Një energjizues nuk mund të mbahet jashtë. Duhet të mbahet brenda për të parandaluar dëmtimin nga moti. Për të shkarkuar të gjithë rrymën e tij, duhet të tokëzohet duke futur në tokë 3 shtylla të zinkuar 1 metër. Ato duhet të vendosen 3 m larg njëra-tjetrës, 80 cm në tokë (të lagësht) dhe 20 cm jashtë, dhe më pas të lidhen me kabllon verdhë-jeshile. Pajisja ka një kabllo të kuqe pozitive në daljen e saj që lidhet me gardhin dhe një kabllo të verdhë-jeshile që lidhet me shtyllën e parë të tokës. Asnjëherë mos lidhni dy elektrifikues në të njëjtin tel, pasi dy impulset mund të anulojnë njëri-tjetrin, duke shkaktuar probleme. Mund të lidhni dy elektrifikues në të njëjtin gardh, por t'i mbani në dy linja tela të veçanta.